08:38 Porodica Brak sa narcisom (možda) nije osuđen na propast: Evo 3 stvari koje vredi pokušati pre nego što dignete ruke
13:11 Ispovesti Hoće da mu rodi dete: Ja imam 25 godina, a moj muž, 86 godina, stariji je od mog dede, a tako dobro izgleda
13:49 Porodica Zbog reči ove bake stegnuće vam se grlo: "Moj muž je vodio druge žene u restoran, a na meni je štedeo"
14:02 Ispovesti Imam 50 godina i muž me ostavio zbog duplo mlađe žene: Zašto nisam bila dovoljno dobra za njega?
19:49 Ispovesti "Moj posao je da služim muža": Ona nije očajna domaćica, voli da kuva i čisti, iako je raspored obaveza stresan
15:15 Poznati Za njom su UZDISALI Stalone, Švarceneger i Šon Pen: Nekada je važila za NAJLEPŠU ŽENU na svetu, a danas izgleda potpuno drugačije!
16:49 Porodica Ispovest preljubnica: Prevarile smo svoje muževe, ovo su naši razlozi i nemojte odmah da nas razapinjete zbog toga
19:51 Ispovesti Ni baba, ni prabaka, to mu je devojka: Ona ima 103 godine, ali to nije jedini detalj iz njihove veze koji će vas šokirati
16:07 Porodica Ne gurajte probleme pod tepih: Brak uglavnom strada zbog 3 greške, izbegnite ih na vreme
11:50 Ispovesti "Htela sam da propadnem u zemlju": Mesecima varala muža, a trenutak kad je saznao pamtiće do kraja života
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo