22:10 Porodica Ova rečenica otkriva da li je frajer zainteresovan za vas: Ukoliko ovo izgovori, nije vredan truda, a ni vremena
18:13 Porodica Gadna navika koja zapravo može da vam spasi vezu: Mnogi parovi zaziru od nje, a nisu ni svesni koliko je ovo korisno
18:52 Porodica Deluju kao da im je stalo, a zapravo su vukovi u jagnjećoj koži: Tri crvene zastavice da ste naletele na pogrešnog muškarca
12:26 Poznati "Čoveče, nemoj da budeš smarač, budi kul": Selena Gomez otkrila koje uslove dečko mora da ispuni da bi izašla sa njim na dejt
09:33 Porodica Ako vaš partner izgovori ovu rečenicu, ljubavi je došao kraj: Jasan crveni signal koji upozorava da samo gubite vreme u toj vezi
10:02 Porodica Nemoj da mi ljubomorišeš: Na vreme prepoznajte signale toksične veze, suptilno uništavaju i najjače ljubavi
09:28 Porodica Opsesija je veliko zlo: Evo kako transformiše zdravu vezu u toksičnu, promenite ove navike što pre
15:03 Porodica Muvaju frajere u supermarketu: Žene u ovoj zemlji se lako snalaze bez aplikacija za upoznavanje, imaju i posebne signale
09:28 Porodica Želite vezu iz snova? Srećni parovi su otkrili recept za ljubavni uspeh, sada je sve jasno kao dan
16:20 Poznati Fatalna ljubav sa kolegom je obeležila za sva vremena: Imala je haotične veze, a samo jedna je ostavila trag
14:01 Ispovesti Zažalila sam što sam se verila za njega: Žena zanemela kada je čula ove reči od svog budućeg muža, razmišlja da otkaže venčanje
13:30 Ispovesti Trikovi kako da zaludite muškarca: Na ova tri jednostavna načina ćete ga zavesti i ukrasti njegovo srce zauvek
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime