10:26 Porodica Vreba novi toksični trend: Ako primetite da partner odjednom menja ponašanje i radi ovo, raskid je neizbežan
18:20 Ispovesti Lovi samo "šećere" sa dubokim džepom, ali to nije sve! Ono što traži od frajera je uvreda za svaku poštenu ženu u Srbiji!
18:36 Porodica Da li se držite pravila "tri meseca" u vezi? Mnogi parovi za to ni ne znaju, a vi proverite da li je vaša ljubav osuđena na propast
17:00 Porodica Oni vam ne žele dobro: Ljudi koji se ovako ponašaju pred Božić vam čine uslugu, nisu vam potrebni u životu
22:10 Porodica Ova rečenica otkriva da li je frajer zainteresovan za vas: Ukoliko ovo izgovori, nije vredan truda, a ni vremena
18:13 Porodica Gadna navika koja zapravo može da vam spasi vezu: Mnogi parovi zaziru od nje, a nisu ni svesni koliko je ovo korisno
18:52 Porodica Deluju kao da im je stalo, a zapravo su vukovi u jagnjećoj koži: Tri crvene zastavice da ste naletele na pogrešnog muškarca
12:26 Poznati "Čoveče, nemoj da budeš smarač, budi kul": Selena Gomez otkrila koje uslove dečko mora da ispuni da bi izašla sa njim na dejt
09:33 Porodica Ako vaš partner izgovori ovu rečenicu, ljubavi je došao kraj: Jasan crveni signal koji upozorava da samo gubite vreme u toj vezi
10:02 Porodica Nemoj da mi ljubomorišeš: Na vreme prepoznajte signale toksične veze, suptilno uništavaju i najjače ljubavi
09:28 Porodica Opsesija je veliko zlo: Evo kako transformiše zdravu vezu u toksičnu, promenite ove navike što pre
15:03 Porodica Muvaju frajere u supermarketu: Žene u ovoj zemlji se lako snalaze bez aplikacija za upoznavanje, imaju i posebne signale
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac