Adel je odbila ponudu od 200 miliona dolara: Novac bio na stolu, a ona se samo okrenula – a tek da čujete razlog

Slobodanka Ćorić Vesti 06.09.2024 15:10 0

Ova ponuda mogla je da je odvede u Kinu, gde bi u kockarnici u Makau imala nastupe slične onima koje je imala u Las Vegasu

adel

prifimedia

Adel je odbila potencijalnu isplatu od 200 miliona dolara, što je do sada najveća ponuda u njenoj karijeri, samo da bi produžila svoju turneju. Ova ponuda mogla je da je odvede u Kinu, gde bi u kockarnici u Makau imala nastupe slične onima koje je imala u Las Vegasu pod nazivom „Weekends With Adele“, piše Alison Boshoff za Daily Mail.

Kao što znamo, pevačica je „Weekends With Adele“ započela u novembru 2022. godine, a nastupi će se završiti 23. novembra ove godine. Ukupno će to biti 100 koncerata. Navodno je svaki koncert plaćen 500.000 funti, ali čini se da novac ipak nije na prvom mestu za zvezdu koja je, osim ponude iz Kine, dobila i ponudu za turneju po Evropi, Aziji i Južnoj Americi.

adel

prifimedia

 

„Bilo je puno ponuda, ali ih je sve odbila jer želi da bude kod kuće sa svojim detetom. Kineski dogovor je stavio na sto milijune dolara, ali ona to na kraju nije želela. Stavila je svoje dete, partnera i sebe na prvo mesto“, istakao je izvor, naglašavajući da su pevačici važniji njen sin Angelo i partner, sportski agent Rich Paul.

adel

prifimedia

 

Poznato je da se kasnije ove godine muzičarka planira preseliti u Englesku, gde ima luksuzni stan u centru Londona, jer bi radije odgajala Angela tamo. Kao što znamo, Adele je najavila da se povlači sa scene na neko duže vreme kako bi se fokusirala na porodicu i druge kreativne projekte.

„Poslednjih sedam godina provela sam gradeći novi život za sebe i želim ga sada živeti“, rekla je ranije zvezda.

 

Komentari (0)
Loading