Modne kraljice udarile jedna na drugu zbog gluposti: Ana Vintur isprozivala Naomi Kembel, manekenka joj uzvratila

Nedeljko Tišanović Vesti 06.09.2024 08:38 0

Hm, hm, šta se ovde desilo?

Ana

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ana Vintur javno je kritikovala Naomi Kembel zbog kašnjenja na dodeli nagrada tokom "Harlem's Fashion Row Fashion Show & Style Awards", rekavši da je čast predstaviti nekoga ko često kasni.

Međutim, Naomi je objasnila da kašnjenje nije bilo njena krivica, već rezultat nesuglasica u rasporedu. Kembel je stigla u vreme koje su joj naložili producenti, dok je s druge strane Vintur pomerila svoju prezentaciju kako bi mogla prisustvovati US Openu. Dakle obe su imale udeo u odgovornosrti za poštovanje satnice i organizacije pomenutog događaja.

Nagradu modne ikone je na kraju uručila urednica Harper's Bazaara, Samira Nasr, jer je Vintur napustila događaj. Manekenka se zahvalila sudbini što je bila prisutna, ističući da je za nju čast biti u Harlemu. Takođe, naglasila je da se bolje slaže s Nasr i ogradila se od kašnjenja. 

Istog dana Vintur je ipak pohvalila manekenku rekavši da je ona jedna od najneustrašivijih osoba u modnoj industriji i da je njena hrabrost i iskrenost donela koristi celoj industriji. Manekenka se zauzvrat zahvalila Vinturovoj na podršci u njenoj karijeri od 1987. godine.

 

Bonus video: 

 

@najzena.rs Najprivlačnije žene rađaju se u ova tri znaka #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading