Razlika od 38 godina im ne smeta: Stroga pravila koja Madonin 4 decenije mlađi dečko mora da poštuje

Vesti 05.09.2024 20:15 0

Madona i njen dečko uživaju u ljubavi i nimalo im ne smeta razlika od skoro tri decenije koja postoji između njih.

madona

Printscreen/Instagram

Madona je u vezi sa momkom koji je 38 godina mlađi od nje. Ona ima 66 godina, a trenutno se zabavlja sa sportskom zvezdom Akimom Morisom koji ima 28 godina. Iako je između njih velika razlika u godina, to im ne smeta da uživaju u ljubavi. Izgledaju kao veoma skladan i srećan par i kad god ih paparaci slikaju, oni se grle, ljube, maze. Madona i Akim su se upoznali na snimanju fotografija za magazin "Paper" 2022. godine, ali su u vezi od jula ove godine.

madona

Printscreen/Instagram

 

Madona ima spisak pravila

Pop zvezda ima nekoliko strogih pravila koja njen mladi dečko mora da poštuje kada su zajedno. Ali, njemu to uopšte ne smeta. „Madona je dala Akimu stroga pravila kao uslov da budu zajedno. I on je pristao na njih jer je zagrejan i spreman na sve samo da bude s njom“, rekao je za strane medije izvor blizak paru. Ovo su dva pravila koja Akim mora da poštuje:

1. Ne može da spava s njom u krevetu

Akim i Madoma žive zajedno u njenoj kući, ali to ne znači da on može da spava u njenom krevetu uvek. Kad ona to traži, on mora da spava u drugom krevetu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

2. Nema gledanja sporta

Madona je zabranila Akimu da gleda sport na televiziji kada su njih dvoje zajedno. Verujemo da mu je to teško palo, pošto je sportista, ali ovde je očigledno da ljubav nema cenu.

Bonus video:

@najzena.rs Najprivlačnije žene rađaju se u ova tri znaka #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading