Nova veza nakon braka od 12 godina: Riz Viterspun se ne odvaja od bogatog biznismena, fanovi pali u trans zbog ove slike

Vesti 06.09.2024 10:53 0

Riz i Oliver su ranije viđeni u Vest Vilidžu u L'Artusi-u i navodno su stigli u grad helikopterom

Riz

Printscreen/Instagram/reesewitherspoon

Riz Viterspun i Oliver Harman su napustili prijateljsku zonu.

Nakon što su izvori rekli da su glumica i finansijer bili samo prijatelji, više izvora je reklo magazinu People da su svoju vezu podigli na viši nivo. Publikacija izveštava da su njih dvoje viđeni zajedno po drugi put oko mesec dana nakon što su prisustvovali događaju sa izdavačem knjiga ,,Assouline"-om, . Publikacija je podelila fotografije njih dvoje zajedno, na kojima je Riz nosila crnu haljinu, a njen novi dragi kaki pantalone i plavu košulju.

Iako glumica nije komentarisala potencijalnu novu vezu, bliski izvori su rekli da je njihov odnos neobevazan.

,,Oni su samo prijatelji i opušteno je," rekao je insajder.

 

 

Harman je suvlasnik NHL New York Islanders i osnivački partner Searchlight Capital-a. Viterspun je ranije bila udata za Džima Tota i njih dvoje su objavili da se razvode u martu 2023. Bili su u braku skoro 12 godina.

Riz i Oliver su ranije viđeni u Vest Vilidžu u L'Artusi-u i navodno su stigli u grad helikopterom. Krajem jula, insajderi su rekli da Riz ne žuri kada je u pitanju zabavljanje, te da su ona i Oliver samo prijatelji.

,,Uživa u tome, ali ne želi da to bude veliki fokus. Ona je zauzeta poslom i svojim sinom", rekao je tada izvor. „To su njeni najveći prioriteti."

Viterspun je ispričala kako se njen razvod od Tota razlikovao od njenog prvog razvoda od bivšeg Rajana Filipa. Napomenula je da joj je sada, kada je starija i ostvarenija, dozvoljeno da podeli narativ koji joj se čini ispravnim i da se ne oseća pod pritiskom spoljnih uticaja.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading