Kajli Džener neprepoznatljiva: Ponovo promenila boju kose, izgleda kao tinejdžerka, totalno se transformisala!

Vesti 06.09.2024 13:01 0

Kajli je oduvek volela da eksperimentiše sa svojim izgledom, i da se igra sa lepotom i modom

Kajli

Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kajli Džener ima novu boju kose, koja neodoljivo podseća na njenu ,,Tumblr" eru.

Manekenka i preduzetnica je objavila niz fotografija svog novog izgleda na Instagramu, uz opis ,,teal the end of time". Svoju prirodnu crnu kosu je ofarbala u plavozelenu i blago uvila.

Pravi obožavatelji znaju da je Kajli već ranije imala ovu boju. Dozvolite nam da vas vratimo deceniju unazad u doba lančića sa privescima u obliku sove i tetovaža sa brkovima.

Kao i drugi indi klinci tog vremena, Dženerova je obožavala ,,Tumblr", gde su je svi znali kao ,,King Kylie". Jedan od njenih najpoznatijih izgleda iz tog doba bila je jarko plava boja kose. Nova tirkizna boja može značiti samo jedno: dobrodošla nazad, ,,King Kylie".

Ovo nije prvi put da se Dženerova vraća u prošlost. U januaru je debitovala sa roze bojom kose koja je takođe podsećala na njenu ,,Tumblr" eru.

Kajli je oduvek volela da eksperimentiše sa svojim izgledom, i da se igra sa lepotom i modom.

„Uvek sam volela oboje i mislim da one idu ruku pod ruku“, rekla je ona za Interview Magazine. „Posebno kada se pojavljujem na crvenim tepisima ili biram velike događaje i odeću, mislim da šminka i kosa mogu da poprave ili pokvare vaš izgled ili da mu daju drugačiju energiju ili da ga podignu na drugi nivo."

Njen najnoviji razigrani izgled možda kanališe njen tinejdžerski stil, ali ona se od tada mnogo promenila. Nedavno je proslavila svoj 27. rođendan zajedno sa svojim dečkom, glumcem Timotijem Šalameom. Par je u julu uživao u romantičnoj večeri. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading