Nikol Kidman ima divlje ćerke: Ispričala šta rade kada se dočepaju njenog ormara, nije joj nimalo lako!

Vesti 06.09.2024 17:03 0

Glumica deli dvoje dece, Belu i Konora, sa bivšim mužem Tomom Kruzom; i dve ćerke, Sandej i Fajt, sa suprugom Kitom Urbanom

Nikol

Profimedia

Kada vam je mama Nikol Kidman, žena sa dugogodišnjim partnerstvom sa brendom Šanel, koja je pozirala za brend Balensijaga i vodila kampanju za Džimija Čua, imati pristup njenom ubistvenom ormaru je neverovatna prednost.

Nakon što je na premijeri svoje nove serije, ,,Savršeni par" nosila crnu haljinu, glumica je dodatno potvrdila činjenicu da ima jedan od najpoželjnijih ormara na svetu. Tokom pojave na tepihu, Kidmanova je govorila o tome kako njene ćerke kradu njenu modu, upoređujući njihov halapljivi apetit za odećom sa scenama iz horor filma.

„Uđu u moj orman i izgleda kao da je pala bomba“, rekla je za Entertainment Tonight. ,,Tamo polude. I onda samo uzmu majicu! Ali naprave haos."

Glumica deli dvoje dece, Belu i Konora, sa bivšim mužem Tomom Kruzom; i dve ćerke, Sandej i Fajt, sa suprugom Kitom Urbanom.

Kidmanova je nedavno govorila o uvođenju svoje dece u svet mode. Sandej je nedavno imala svoju prvu modnu reviju zajedno sa svojom mamom, što je izgledalo kao monumentalni trenutak za Kidmanovu.

„Uskoro će napuniti 16 godina“, rekla je Kidmanova Viktoriji Bekam u intervjuu za Vogue Australia. ,,To sam joj rekla, kada napuni 16 godina, moći će da se pojavi na reviji. Dugo je želela da ide."

Kidmanova je takođe razgovarala sa Bekamovom o podizanju svoje dece u centru pažnje, o nečemu čime obe žene trenutno žongliraju.

,,Kada podižete decu, [kažete] 'Ne mogu da idem tamo', ili ste bolesni i otkazujete, ili morate da radite, a jedina stvar koja dolazi u obzir je izlazak i stvaranje novih grupa prijatelja“, rekla je Kidmanova. ,,Sada smo stariji - pa kažemo, u redu, mi kao par moramo da pronađemo svoj sledeći korak u svetu, a ne samo na osnovu toga da radimo stvari kao porodica." 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Madona ne gubi vreme sa 38 godina mlađim dečkom 👩🏽‍🤝‍👨🏼 #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading