Niko nije mogao da poveruje šta je upravo uradila Bjanka Ćensori: Neviđeni peh zgrozio javnost

Tatjana Badarević Vesti 24.07.2024 11:20 0

Poznati par je viđen na ručku u Chateau Marmontu, a Bjanka Ćensori je za tu priliku obukla prozirni top koji je poslužio i kao suknja.

Bjanka Ćensori

Profimedia

 

Supruga kontroverznog repera Kanjea Vesta, Bjanka Ćensori, pojavila se napokon pokrivena... Barem većim delom.

Poznati par viđen je na ručku u Šato Marmontu, a Bjanka Ćensori za tu priliku je obukla prozirni top koji je poslužio i kao suknja, bele najlon čarape, crne štikle i bež kapu, kako prenosi TMZ.

Bjanka Ćensori

Profimedia

 

 

Moglo bi se reći da je bila prilično prekrivena, u odnosu na ono u čemu smo je ovih dana viđali...

Podsetimo, Bjanka i njen suprug, reper Kanje Vest, već su razljutili određene ugostitelje, koji su obećali da će kontroverznom paru zabraniti ulazak u njihove restorane, nakon što se Ćensori ovog vikenda ponovo pojavila u jednom razgolićenom izdanju na večeri.

Poznata po svojim oskudnim odevnim kombinacijama, Bjanka je više puta razbesnela javnost. Tako je bilo i tokom njihovog romantičnog izleta u Italiju, gde je šetala otkrivajući bradavice, a par je dospeo na naslovne strane svetskih medija nakon što su procurile fotografije na kojima se može videti obnažena zadnjica Kanjea Vesta, a 29-godišnjakinja pritom izgleda kao da pruža oralni seks svom suprugu usred venecijanskog kanala. Te fotografije su razbesnele ovu konzervativniju katoličku zemlju te su ih brojni Italijani optužili za nepoštovanje. Neki su išli toliko daleko da su tražili da kontroverzni par završi iza rešetaka, no to se na kraju ipak nije dogodilo.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading