17:39 Poznati Najskandalozniji par ponovo se udružio: Kanje i Bjanka vratili se na "mesto zločina", a evo šta su radili u sred bela dana u Španiji!
19:01 Poznati Zar se ovako spšava brak, očajnički želi da ga zadrži: Kanjeova "bivša" se opet grebe za njegovu pažnju, evo kog keca je izvadila iz rukava?
22:05 Poznati Kako policija nije reagovala na ovakvo ponašanje? Još jedan dokaz da se Bjanki smučio Kanje, a on ne prestaje da je "teroriše"
20:19 Poznati "Bila sam sva u poderotinama zbog njega, skidala bih se i plakala": Bivša devojka Kanjea Vesta otkrila kroz kakav pakao je prolazila zbog repera
12:41 Poznati Svaka bi ga do sada 100 puta već ostavila: Evo zašto Bjanka "ne može" da raskine sa Kanjeom, a razlog je i više nego šokantan
20:01 Poznati Kakav preokret, došla u neočekivanom izdanju: Bjanka Sensori se obukla, ali Kanje Vest i dalje okrutan, pokušao da je ponizi
10:32 Poznati Otkriveno preko čega Bjanka nikako nije mogla da pređe: Kanje podelio još jednu jezivu objavu, pa je obrisao
13:58 Poznati Šetala je gradom i gola i bosa, a sada je odlučila da se "smiri": Zbog cipela devojke Kanjea Vesta od 1.000 evra više ništa nećete biti isto
22:01 Poznati Kanje Vest se diči sramotnog ponašanja na Gremiju, a njegova žena samo što ne pukne od smeha: Ono što je poručio svima odzvanja u ušima!
12:42 Poznati Oglasio se Kanje Vest nakon skandalozne scene na dodeli Gremija: Njegova poruka vezana za Bjanku je ostavila ceo svet u šoku!
18:05 Poznati "Pogledom traži pomoć": Jeziva scena otkrila na kakvim je mukama Bjanka bila pre nego što se skinula gola
10:56 Poznati Dokle će više da se blamiraju i neukus da serviraju? Bjanka Sensori i Kanje Vest se vaćarili pred svima, on nije mogao da izdrži
22:00 Horoskop Novčana kiša pljušti: Rođene u ova 3 znaka čeka ogroman finansijski priliv u četvrtak, 29. maja, imaće pune ruke para
21:30 Porodica Dete za desetku: Ako mu stalno govorite ovih 6 rečenica, od njega ćete stvoriti velikog čoveka
21:01 Lepota i Moda Ovaj šorc vole sve Srpkinje: Lagan, prijatan, boja je prava letnja, a detalj na prednjem delu će vas oduševiti
20:32 Ispovesti Ćerka me je ,,šutnula": Usvojila sam je i čuvala čitav život, a ona mi sad ovako vraća
20:17 Poznati Stigla prinova! Pevačica koju je zlostavljao Pi Didi rodila treće dete, evo kog je pola
20:00 Poznati Izabrani novi glumci: Evo ko će glumiti Harija, Rona i Hermionu u seriji o omiljenom čarobnjaku u Srbiji