Ne ponavljaj greške svoje majke: Ćerka Monike Beluči pozirala sa novim dečkom, ljudi su zgroženi

Vesti 01.11.2023 19:12 0

Ćerka Monike Beluči i Vinsenta Kasela, Deva Kasel iznenadila je svojih milion pratilaca na Instagramu, kada je potvrdila romansu s italijanskim glumcem Saulom Nanijem.

monika

Printscreen/Instagram

Ćerka Monike Beluči i Vinsenta Kasela, Deva Kasel iznenadila je svojih milion pratilaca na Instagramu, kada je potvrdila romansu s italijanskim glumcem Saulom Nanijem.

Naime, Deva je objavila njihove crno bele fotografije na jahti, i kratko dodala: "Istinito je." Ipak, sve je iznenadila Saulova tetožava zbog koje su njeni pratioci odmah osudili ovu vezu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

 

"Sani, uskoro ćeš biti bivši", "Uvek je tako. Prelepe cure s ružnim muškarcima, "Uopšte nije za nju", "Kako možeš biti s Iluminatom", "On je u Iluminatima", "Ne ponavljaj greške svoje majke što se tiče veza", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Uz to, zbog prekida s bivšim dečkom Lukom Salandrom, mnogi smatraju da je Deva krenula očevim stopama po pitanju turbulentnog ljubavnog života.

Podsetimo, Vinsent Kasel nedavno je viđen je na plaži u društvu brazilske manekenke Narae Baptiste. Ovom pojavom potvrdio je i glasine o razvodu s manekenkom Tinom Kunaki (26), s kojom je u šestogodišnjem braku dobio i kćerku. Brojni izvori potvrđuju da je do razvoda između Vinsenta i Tine došlo jer ju je glumac varao, kao što je varao svoju prvu suprugu Monicu Beluči.

 

 

 

@najzena.rs A vi? Pišite nam u komentarima 👇🏻👇🏻👇🏻 #fypシ゚viral #fyf #fypシ #žena #najžena #anketa ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading