Danijel Redklif neće tumačiti lik Harija Potera? Glumac otkrio detalje o snimanju nove istoimene serije

Vesti 09.07.2023 13:00 0

Britanski glumac ne misli da će biti deo nove serije o Hariju Poteru

Hari

Printscreen/Youtube

Danijel Redklif je sinonim za Harija Potera, ali iako je on zaštitno lice franšize, ne očekujte da ćete ga videti u predstojećoj seriji. Glumac je nedavno dao intervju promovišući svoj novi projekat, ali je odvojio vreme da odgovori na nekoliko pitanja o novom sadržaju iz franšize.

U svom intervjuu sa ET-jem, 33-godišnja zvezda je otkrila detalje o predstojećoj TV seriji "Hari Poter" i mogućnosti njegovog povratka. Na pitanje da li će ponoviti svoju kultnu ulogu, Redklif je izrazio sumnju, podelivši uverenje da nova serija ima za cilj da stvori novo iskustvo za fanove.

Iako Danijel ne traži aktivno ulogu u ponovnom pokretanju, on veoma podržava novu seriju. On razume želju kreatora da ostave sopstveni trag u magičnom univerzumu i veruje da njegovo učešće možda neće biti u skladu sa njihovom vizijom.

Danijel Redklif neće tumačiti lik Harija Potera? Glumac otkrio detalje o snimanju nove istoimene serije

Printscreen/Youtube

 

Predstojeća TV serija "Hari Poter", čiji izvršni producent je lično Džej K. Rouling, obećava da će ostati verna magičnom svetu na koji su svi navikli.

Što se tiče Danijelove karijere, on se trenutno sprema za izlazak svoje četvrte sezone antologijske serije „Čudotvorci“.

Britanski glumac je prošlog aprila otkrio da su on i njegova partnerka Erin Drejk dobili zdravog dečaka .

 

 

Iako možda neće ponovo nositi legendarne naočare i čarobni štapić u predstojećoj TV seriji „Hari Poter“, on je velika podrška budućim zvezdama serijala.

Komentari (0)
Loading