Već osam godina čuva "vrelu fotku" sa Novakom Đokovićem: Pronašli smo simpatičnu uspomenu u albumu Nataše Bekvalac

Vesti 28.06.2023 14:15 0

Istraživali smo Fejsbuk Nataše Bekvalac i pronašli simpatičnu fotografiju

youtube

Printscreen/Youtube

 

Ako malo istražite Natašu Bekvalac na njenom Fejsbuk nalogu, primetićete da i dalje čuva stare fotografije, neke čak i iz prethodnih deset godina. Među njima su slike sa njenim bivšim suprugom Ljubom Jovanovićem s medenog meseca na Tajlandu, ali i sa Novakom Đokovićem.

Jedna od tih fotografija prikazuje Natašu u prisnom zagrljaju sa Novakom, dok je on drži u naručju. Ova slika nastala je još 2009. godine, kada su Nole i Nata radili editorijal za jedan domaći magazin, nakon što su proglašeni za najmuškarca i najženu u Srbiji. Već tada su počele glasine da između Novaka i Nataše postoji tajna veza. Tokom narednih godina, pojavljivala su se ponovna tvrdnja da su viđeni zajedno na raznim mestima u Srbiji i inostranstvu, a posebno je privlačila medijsku pažnju činjenica da su oboje istovremeno boravili na Ibici tokom jednog leta. Bekvalac je takođe primećena na Novakovim turnirima, a pričalo se da su se redovno čuli i tajno sastajali godinama, mada su sve te informacije ostale na nivou tračeva.

Pre nekoliko godina, Nataša je odlučila da progovori o Novaku kako bi okončala šuškanja.

"Novak Đoković je ponos Srbije i ponos svakog od nas. Mislim da je on jedini čovek koji nas tako dostojanstveno predstavlja širom sveta. Svi treba da budemo ponosni na njega. Iako je ta tema nekada intrigirala javnost, moram reći da nam je to, kako njemu, tako i meni, nanosilo veliku štetu. Ta priča nema mesta i ne treba je pokretati", izjavila je Nataša u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading