Poznati PEVAČ optužen za silovanje MALOLETNICE: "Iživljavao se na meni u TOALETU, telo mi je bilo u modricama"

J.V. Vesti 12.04.2023 16:30 1

Poznati pevač optužen je za težak zločin

Poznati PEVAČ optužen za silovanje MALOLETNICE: "Iživljavao se na meni u TOALETU, telo mi je bilo u modricama"

Profimedia

Nik Karter, pevač slavnog benda "Bekstrit bojs", optužen je za silovanje. Njega je za ovaj zločin optužila Šenon Rut, (39) tvrdeći  da je 2001. godine, tokom turneje, silovao i ostavio modrice na njenom telu.

Šenon je na konferenciji za štampu, 8. decembra ispričala šta se dogodilo kobnog dana, kada je imala 17 godina, a Nik 20.

Poznati PEVAČ optužen za silovanje MALOLETNICE:

Profimedia

 

 

- Poslednjih 21 godinu, bile su ispunjene bolom, zbunjenošću i frustracijom, stidom i samopovređivanjem, koji su direktna posledica silovanja Nika Kartera - navela je Šenon a prenosi "Page six".

- Iako sam autistična živim sa cerebralnom paralizom, verujem da ništa nije uticalo na mene više od onoga što je Nik Karter uradio i rekao. Pokušao je da me uplaši, ućutka, bio je besan i pretio je, a ostavio je i "modrice na mojoj ruci" - nastavila je.

Dok je kroz suze pričala, govorila je kako se osećala u tim trenucima.

 - Osećala sam se da nemam gde da se okrenem, da ne mogu da izrazim svoje emocije i verovala sam da bih otišla u zatvor da sam nekome rekla. Boorila sam se sa krivicom, jer sam ušla u autobus sa Nikom. Moja motivacija, da iznesem i podnetem tužbu je da sprečim Nika Kartera da ne napadne više nijednu tinejdžerku - rekla je Šenon kroz suze.

Kako advokat od Šenon tvrdi, još navodnih žrtava Nika Kartera će se javiti, jer je umešano navodno još tri devojke.

Nakon ovih ozbiljnih optužbi, oglasio se i advokat Nika kartera, koji tvrdi da je čitava priča neistinita:

- Ova tvrdnja koja se dogodila pre navodno 20 godine, nije samo pravno neutemeljena, već je i potpuno neistinita.  Našalost, već nekoliko godina, gospođa Rut iznosi navodne laži o Niku i te tvrdnje su se više puta menjale tokom godina. Niko ne bi trebalo da bude prevaren novinarskim trikom koji je - rekao je advokat koji veruje da će sud brzo odbaciti ove optužbe.

Prema sudskim dokumentima, Nik je Šenon pozvao u autobus benda tokom koncerta u Vašingtonu, dok je čekala autogram. Dokument navodi da je Nik pitao Šenon da li želi neko piće, a ona je tražila sok od jabuke, dok joj je on rekao da ima samo od brusnice, dajući joj da pije "crveno piće".

Rut je izjavila da je sok bio čudnog ukusa, ali da je on to nazvao "VIP sokom", ali ga je popila iako je bila maloletna. Ona sada veruje da je unutra bio alkohol pomešan sa sokom.

Nik je, kako je tvrdila,odveo u wc od autobusa i naredio da ga oralno zadovolji. Navodno je plakala, ali on je nastavio. Zatim je opisala da je odveo u krevet koji je postojao u autobusu i nastavio da je seksualno zlostavlja, a nakon incidenta kada mu je rekla da će reći svima, on joj je zapretio, da će sve ljude okrenuti protiv nje i da joj niko niko neće verovati.

Rut, koja je u to vreme bila maloletna, tvrdi da je bila devica i da je dobila HIV nakon incidenta. Traži veliku novčanu odštetu od Nika Kartera za ovaj zločin.

Inače, pre samo mesec dana, Nik je objavio da je njegov mlađi brat Aron preminuo. Pronađen je mrtav u kadi, a uzrok smrti je utapanje. 

Komentari (1)
Loading
ile
09.12.2022 16:28

ne znam sta je cekala 20 godina , mislim da je u pitanju novac, a kakvo je pravosudje u Americi moze ga i dobiti, vjerovatno ce ih se jos javiti.