U nju je bilo ZALJUBLJENO pola Jugoslavije, a jedan bend joj je POSVETIO PESMU: Anja ima 55 godina i izgleda BOLJE nego ikad

M. G. Vesti 12.02.2022 18:58 1

Zoran Predin je govorio da je u Anju "bilo zaljubljeno pola bivše države", a grupa Goblini su joj posvetiti pesmu "Anja, volim te".

U nju je bilo ZALJUBLJENO pola Jugoslavije, a jedan bend joj je POSVETIO PESMU: Anja ima 55 godina i izgleda BOLJE nego ikad

Printscreen/ YouTube

Počela je u grupi "Videoseks", pa nastavila uspešnu solo karijeru.

Harizmatična Anja Rupel je bila prepoznatljiva po neobičnom stilu, a još kao tinejdžerka sa samo 16 godina postala je član grupe "Videoseks", a na njen prvi koncert išla je i njena majka:

 

 

- Bilo mi je tek šesnaest, bila sam ono što kažu fina cura, odličan đak, svirala flautu, nisam izlazila noću, a onda je sleteo svemirski brod i poveo me na put. Albumi, koncerti, spotovi, čitav neki novi, čudni svet pred mojim očima. I danas, kad se setim tih romantičnih osamdesetih, čini mi se kao da se to dešavalo nekom drugom, a ne meni - govorila je.

 

 

- Devedesetih se raspala zemlja koju sam volela, a s njom i grupa "Videoseks" i moj privatni život, jer sam deceniju bila u vezi sa čovekom iz benda. Emocionalno sam bila na dnu, srušio mi se svet. Mislila sam da je to kraj moje muzičke karijere - izjavila je Anja za Ekspres.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anja rupel (@anjarupel)

 

Danas je 55-godišnja Anja Rupel i dalje u muzičkim vodama, udata je za Aleša Klinara i ima ćerku Lunu.
 

Komentari (1)
Loading
Pravda je
13.02.2022 06:55

Ta polovina je dokazala da je ljubav slijepa.