Odgajaju šesnaestoro dece: Tri frižidera, dve mašine za sudove i ogroman sto su samo njihova OSNOVNA potreba

K.Ć. Vesti 04.07.2022 13:00 0

Kakav je život u velikoj porodici?

Odgajaju šesnaestoro dece: Tri frižidera, dve mašine za sudove i ogroman sto su samo njihova OSNOVNA potreba

Printscreen/Instagram

Tifani i Benji Nelson iz Sjedinjenih Država mogu se pohvaliti zaista velikom porodicom. Par ima šesnaestoro dece (7 biološke i 9 usvojenih). Jedna od njihovih ćerki pokazala je kako je njihov dom prilagođen tolikom broju ljudi i kako izgleda njihova svakodnevica.

Već neko vreme postoje snimci na TikToku "Stvari koje imaju smisla...". Korisnici pokazuju šta je dobro rešenje, na primer u stanovima. Takav video je snimila i 25-godišnja Kena Di Haddock, ali je u njemu otkrila šta ima smisla u ogromnoj porodici. Pokazala je ogromnu vilu u kojoj živi sa roditeljima i braćom i sestrama.

U mnogim domovima jedno od najvažnijih mesta je kuhinja ili trpezarija u kojoj se nalazi veliki sto za koji mogu da sednu svi članovi porodice. Tifani i Benji su se takođe pobrinuli da cela porodica može da jede zajedno. Zbog toga, pored ogromnog stola, na njemu imaju i poseban rotirajući poslužavnik, koji svima prisutnima za stolom olakšava da dohvate hranu.

Kuhinja je, naravno, dobro opremljena. Tu se nalaze 3 frižidera, 5 zamrzivača i 2 mašine za pranje sudova. Mnogo opreme, ali i mnogo nereda. Kena Dee Haddock je pokazala kako izgleda sudopera nakon samo jednog obroka za celu porodicu.

Porodica takođe može da uživa u ogromnoj bašti kao i u "parti autu" u koji može da stane cela porodica.

Ispod snimka pojavilo se mnogo komentara internet korisnika. Neki se pitaju kako roditelji uspevaju da obrate pažnju na svu decu , a neki su istakli da rešenja koja je žena pokazala imaju smisla samo u kući koliko živi njena porodica.

Komentari (0)
Loading