Indijska i evropska estetika na jednom mestu, dobila boom kombinaciju: Senidah u autfitu za svaki dan, ali samo za posebne žene

Nedeljko TIšanović Vesti 28.08.2024 08:25 0

Dopada li vam se njena kombinacija?

ATA Images

ATA Images

Slovanačka pevačica, Senida Hajdarpašić poznatija kao Senidah uslikana je na beogradskom aerodromu i svojom kombinacijom privukla je pažnju. 

Naime, ona je odlučila da, u svom stilu, kombinuje dve boje koje mogu samo da spoje najhrabrije žene. Međutim to nije sve, ona je autfitom reklo bi se spojila dva stila, evropski i indijski. 

Njena kombinacija je podsećala na komade koji se najčešće mogu videti u Indiji, gde su gornji delovi široki i dugački i doslovno podsećaju na haljine, dok je donji deo takođe šireg kroja te tako daju jedan poseban vizuelni dojam. 

Njena kombinacija se sastoji od gornjeg ružičastog dela koji se se vezuje na jedno rame i koje asimetrično pada do njenih članaka. Ispod gornjeg dela je nosila široke ljubičaste pantalno vrlo zanimljivog dizajna. 

Celu ovu kombinaciju zaokružila je zlatnim baletankama koje su se savršeno "gađale" sa njenim nakitom oko vrata i ruku.

Veliku pažnju je privukla i njena Dior torbica čija vrednost došeže i do 3000 evra. 

Ali ono što je nama posebno zanimljivo jeste njena kombiancija evropske i indijske estetike, te je gornji deo ma koliko bio otvoren i isticao je njene grudi

Nešto sličan način odevanja ponela je i Kim Kardašijan na venčanje Ananta Ambanija, sina najbogatijeg čoveka u Aziji, i Radike Merkant.

Ona je tada nosila je izazovnu crvenu haljinu s brojnim prorezima, koja je naglasila njene grudi. Kim je nosila i plašt u istoj boji, a ovaj je put imala je nešto upečatljiviji nakit. Odabrala je smaragdno zelene dragulje dizajnerike Lorraine Schwartz.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading