Dnevni horoskop za četvrtak, 29. avgust: Škorpijama stižu pare, Jarčevi u ljubavnom sukobu, Rakove čeka važan sastanak

Vesti 28.08.2024 19:28 0

Zvezde imaju planove za vas..

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Današnji dan biće jako zanimljiv jer ćete saznati neke interesantne informacije koje mogu da vam budu od pomoći što se tiče posla i poslovnih situacija u narednom periodu. Čuvajte svoje zdravlje i vodite malo više računa o tome kako se hranite jer vam je potrebna energija za naredni period.

 

Bik 

Do kraja nedelje od vas zavisi kako će se stvari odvijati između vas i vaših članova porodice. Mars u Blizancima donosi vam mogućnost zarade i to preko ljudi sa kojima ste emotivno bliski i koji vam mogu biti velika finansijska podrška u narednih desetak dana.

 

Blizanci 

Potrudite se da zaboravite prošlost naročito kada je reč o vašim partnerskim aspektima odnosa jer partner već neko vreme menja svoje raspoloženje i čini vas nervoznim. Okrenite se sadašnjem trenutku i probajte da rešavate stvari kroz razgovor i kompromis. 

 

Rak 

Do kraja dana imaćete jako bitan sastanak ili razgovor telefonom sa osobom u znaku Device koja želi sa vama poslovno da pokrene novi poslovni projekat. Emotivna situacija je stabilna jer ste uspeli da partnerski odnos dovedete do dobrog i stabilnog kvalitetnog odnosa.

 

Lav 

Vaša životna energija može da se pokrene na nekoliko načina ali od vas zavisi u kom pravcu će ići stvari. Potrudite se da sve što radite radite najbolje što možete i umete jer od trenutnih poslovnih poteza zavisi šta je ono što vas čeka u narednih nekoliko meseci. 

 

Devica 

Vaša situacija je veoma komplikovana kada je reč o svemu onome što se dešava sa vašim krugom prijatelja. Čuvajte se naglih nesmotrenih odluka kojima možete biti skloni jer partner vas može vrlo lako iznervirati tokom današnjeg dana. 

 

Vaga 

Bićete zauzeti tokom celog dana poslovima svim onim aspektima poslovnog odnosa sa inostranstvom. Osoba u znaku Ovna vam pruža mogućnost da poslovno razrešite neke probleme iz prošlosti ali na vama je da dobro razmislite da li vam je zaista to potrebno..

 

Škorpija 

Do kraja nedelje probajte da se posvetite svemu onome što niste postigli a tiče se vašeg odnosa sa porodicom ili sa decom. Osoba u znaku Lava vam daje veliku poslovnu podršku u vidu finansija i u vidu razgovora pa probajte da to iskoristite na najbolji mogući način.

 

Strelac 

Vaša situacija u krugu porodice je veoma zategnuta i mogući su prekidi u komuniciranju sa članovima porodice. Potrudite se da sve što radite bude u najboljem aspektu vašeg odnosa prema sebi. Nemojte dozvoliti da drugi utiču na vas i na vaše poslovne odluke. 

 

Jarac 

Vaša situacija u krugu poslovnih saradnika je veoma obećavajuća jer imate mogućnosti da odradite neke stvari mnogo lakše i brže. Ljubavni odnosi mogu da budu stabilniji onog momenta kada dozvolite da partner kaže svoje mišljenje bez da ga osuđujete.

 

Vodolija 

Vaša poslovna situacija je nestabilna posebno kada je reč o dogovaranju šta je ono što treba dalje da radite u saradnji sa drugim ljudima. Najbliži poslovni saradnici vam okreću leđa već neko vreme a vi to ne vidite na pravi način. Zdravlje je stabilno. 

 

Ribe 

Do kraja dana razmislite o tome na koji način ćete aktivirati sebe finansijski jer imate već neko vreme poslovnih poteškoća. Ljubav je tu da bude podrška ali vi trenutno imate veliki problem da to razumete i da shvatite.  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading