Dezen koji je zaludeo žene, biće najpopularniji ove jeseni: Kaput Kejt Midlton se rasprodao u sekundi, a pristaje svakoj ženi

Nedeljko Tišanović Vesti 28.08.2024 12:05 0

Njeno poslednje javno pojavljivanje nije moglo da prođe nezapaženo. Opet je napravila pometnju sa svojim stajlingom.

Kejt

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Kejt Midlton je provela nedelju sa porodicom u Balmoralu, gde su im se pridružili kralj Čarls, kraljica Kamila i ostatak porodice. Njeno prisustvo na misi izazvalo je brojne komentare zbog neobičnog izbora odeće za ovo doba godine.

Kate je došla u Balmoral sa princom Vilijamom i sinom Džordžom, a njen modni izbor privukao je pažnju. Nosila je dugi kaput smeđe boje brenda Holland Cooper, koji je odmah rasprodat, i šešir brenda Hicks and Brown sa perom.

 

Iako je njen izgled bio popularan, mnogi su se pitali zašto su svi članovi porodice obučeni kao da je jesen već stigla u Veliku Britaniju. Jedan korisnik društvenih mreža zapitao je da li je u Velikoj Britaniji stalno hladno.

Za razliku od Londona, gde prosek letnje temperature iznosi oko 23 stepena, u Aberdeenshireu, gde se nalazi Balmoral, temperatura je bila između 9 i 16 stepeni, što objašnjava jesenski izgled porodice.

 

Bonus video: 

 

@najzena.rs Madona ne gubi vreme sa 38 godina mlađim dečkom 👩🏽‍🤝‍👨🏼 #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading