Letnji aksesoar je apsolutno POPULARAN ove zime: Ceca, Brena i Senida najbolje demonstriraju kako da jednostavan stajling podignete na VIŠI nivo

Vesti 10.01.2023 14:00 0

U svetu mode aksesoari imaju moć da jednostavan stajling podignu na viši nivo

Letnji aksesoar je apsolutno POPULARAN ove zime: Ceca, Brena i Senida najbolje demonstriraju kako da jednostavan stajling podignete na VIŠI nivo

Printscreen/Instagram

 

Kao što znamo, trendovi među modnim aksesoarima se menjaju iz sezone u sezonu i obično se razlikuju u zavisnosti od kulture i geografske lokacije. Međutim, postoje neki detalji su u celom svetu doživeli vrhunac, a to pokazuju i naše popularne zvezde koje pokazuju kako da se i klasičan stajling podigne na viši nivu.

Ovaj put se radi o sunčanim naočarima.

S obzirom da je januar 2023. godine prema subjektivnom osjećaju kao maj, naočare za Sunce su neizostavan deo "zimskog" stajlinga.

Voljene i omražene na modnoj sceni, ne možemo poreći da su sportske naočare za sunce bile više nego popularan dodatka u letnjoj sezoni. Podeljena mišljenja su verovatno bila razlog vrhunca interesovanja za ove modele. Ali je činjenica da je Senidah osoba koja ih na najsavršeniji način iznese i zbog toga kapa dole. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

U narednim mesecima u popularnosti bi mogli da budu zamenjeni prevelikim modelima po uzoru na verzije sa početka milenijuma. Jedan od takvih modela u svojoj kolekciji ima i Ceca, za koju smo navikli da joj sem elegancije i glamura ništa manje ne pripada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Mačkasti oblik naočara imali smo priliku da vidimo na velikim svetskim zvezdama 60 -tih godina. Kasnije, sve češće ih vidimo na licima it devojaka poput Bele Hadid i na svetskim ulicama tokom nedelje mode. Ali jedna od naših velikih zvezda domaće scene koja zna da ih iznese uz svoj stajling je Lepa Brena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Koje od ovih naočara se vama najviše dopadaju?

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading