SREĆAN VAM KRAJ RETROGRADNOG MERKURA! Evo koji horoskopski znakovi napokon mogu odahnuti

Slobodanka Ćorić Vesti 28.08.2024 14:00 0

Sam kraj nedelje doneće ispunjavanje određenih očekivanja koje smo imali u prvoj polovini nedelje

horoskop

Shutterstock

Srećan kraj retrogradnog Merkura svima koji slave! Planeta danas kreće ali to ne znači da je kraj svim komplikacijama. Uticaj retrogradnosti se nastavlja, a prema rečima astrologa Vladimira Vlajića u emisiji "150 minuta" na Prvoj, imaćemo problema sa komunikacijom i papirologijom.

"Međutim, sam kraj nedelje doneće ispunjavanje određenih očekivanja koje smo imali u prvoj polovini nedelje. Biće malo naporna, ali uspešna nedelja na kraju za sve znake horoskopa, što je jako važno", rekao je astrolog.

"Ovnovi mogu da imaju problem sa virusnim upalama. Slobodni su dosta impulsivni, dosta ostrašćeni i stoji im mogućnost za nove početke. Zauzeti su malo napeti zbog porodice, to će se preliti i na sledeću nedelju. Koliko god mogu, savet je da ne izgovaraju baš sve što misle. Neće se ništa epohalno loše desiti. U poslovnom segmentu im fali takta i strpljenja. Otvoreni razgovori sa partnerima, bilo u poslu ili privatno, mogu da reše problem. Neka se usmere na to.

Bikovi su dobro. Slobodnima stiže neko originalan i nesvakidašnji. Kod zauzetih je promenljiva situacija, ali ništa jako loše. Poslovni segment donosi pozitivne promene, ovo su aspekti za finansijski dobitak. Neki tračevi su prisutni i otežavaće im poslovnu situaciju, ali moj savet je da se prosto time ne bave. Sve ide u boljem pravcu, a ulaskom njihove vladarke Venere od četvrtka, posložiće mnoge stvari u svojoj glavi.

Blizancima mogu da budu pluća na udaru. Slobodne čeka dosta flertova, a zauzete sitne čarke i malo nervoze. Neke stare šanse im se ponovo pokreću tokom ove nedelje. Previše su samouvereni kada je poslovni segment u pitanju, pa je savet da se malo spuste na zemlju i budu realniji, imaju malo iskrivljenu percepciju o realnosti.

Rakovi su malo nervozniji. Slobodni osvajaju potpuno pogrešne osobe, ali su baš avanturistički nastrojeni. Zauzeti imaju neke unutrašnje nemire koje bi trebalo da prekinu, nema razloga za toliko nervoze. Poslovni segment otvara nove prilike, ali bi trebalo da ćute o daljim planovima, čini se da neko to može da iskoristi protiv njih.

Lavovi su zdravstveno dobro. Slobodnima stiže neko iz prošlosti. Zauzeti ne bi trebalo da komplikuju odnos i neka daju inicijativu u odnosu sa partnerom. Finansije su bolje od ove nedelje. Sve ono što je stalo u prethodnom periodu, rešava se. Dobro je naglašeno sve što je vezano za strance i inostranstvo.

Device slave rođendan i neka im je sa srećom. Njihov vladar Merkur je retrogradan, pa ih malo koči, kao i Blizance, ali proći će sve do kraja nedelje. Uvek kada je Merkur retrogradan, njima je smanjena pažnja, pa moram da upozorim učesnike u saobraćaju da vode računa. Imunitet im je na udaru. Emotivni segment kod slobodnih Devica je u aspektima velikih očekivanja od potencijalnih partnera, ali neće biti ulaska u emotivnu priču. Kod zauzetih je malo napeta situacija i to će trajati do 4. septembra. Biće dosta nemira i preispitivanja. Poslovni segment donosi dobre planove, desiće se izvesne promene i neke nove mogućnosti.

Vage sustiže nervoza. Dosta rade i ne znaju na koju stranu da se okrenu. Slobodnim Vagama stiže mogućnost da se zaljube, to će biti baš prijatno iznenađenje. Zauzetima sledi dosta preispitivanja do četvrtka. Kada Venera uđe u znak Vage, stiže drastično bolja energija. Kada je u pitanju poslovni segment, saradnici su im naporni, a petak je dobar dan da mnogo toga završe. Biće naporna nedelja, dosta će raditi, ali će dosta i dobiti. Preuzeće kontrolu nad nekim stvarima.

Škorpije treba da povedu računa o imunitetu. Emotivni segment za slobodne donosi nekoga iz prošlosti. Generalno će tokom cele ove nedelje, naročito u četvrtak, petak i subotu, privlačiti dosta originalne i neobične osobe u svoj život. Ovo je veoma interesantna nedelja za njih. Kod zauzetih Škorpija, partner će im davati neophodnu podršku za šta god da planiraju. Škorpije su prosto dominantnije u odnosu na svoje partnere, tako da to neka maksimalno koriste. Poslovni segment obećava dosta obaveza tokom cele nedelje i malo lošiju organizaciju, smanjena je pažnja. Odlično je za Škorpije koje se bave kreativnim poslovima. Sredina nedelja donosi neobično bitne dane u poslovnom segmentu.

Strelčevi su malo nervozniji. Slobodnima takođe neko iz prošlosti kuca na vrata. Zauzetima će partner biti malo naporan, ali vikend donosi mogućnost opuštanja, da se ponovo spoje i probude strasti. U poslovnom segmentu imaju posla sa napornim saradnicima, imaće hiljadu pitanja za njih. Neke prolazne poteškoće biće prisutne tokom ove nedelje, ali sve što je vezano za strane i inostranstvo, super je prikazano.

Jarčevima mogu respiratorni organi da budu na udaru. Emotivni segment za slobodne Jarčeve otvara mogućnost za ulazak u bajkovitu priču, naročito u četvrtak i petak, tako da je savet da izlaze i da se kreću. Zauzeti imaju drugačiji bioritam u odnosu na partnere, pa će se razilaziti u prostoru i vremenu. Što se tiče poslovnog segmenta, loša je komunikacija sa ljudima sa kojima sarađuju, pa će sve biti malo napornije. Stiže im neki zaostali novac, to može da ih obraduje. Sledi rešavanje problema koji stoje već izvesno vreme.

Vodolije su dobro. Slobodnima sledi dosta flertovanja, druženja i mogućnost da im se neko iz prošlosti vrati. Kod zauzetih stoji bolja komunikacija, spremaće se za zajednički put. Poslovni segment obećava da će završavati neke zavrzlame. Kada su u pitanju novi poslovni počeci, dosta je napeto, ali sve ono što guraju već neko vreme, biće dosta dobro. Partnerski odnosi bilo koje vrste su super prikazani, stoji pomoć i podrška partnera za posao.

Ribama je najveći zdravstveni problem stres. Emotivni deo za slobodne je obojen flertovima, ne bih rekao da će biti ulazak u emotivnu priču. Zauzetima je posao prioritet ove nedelje, tako da nisam siguran da će imati zajedničkog vremena. U poslovnom segmentu stoji više para, ali i više troškova. Pazite na papire i komunikaciju, retrogradni Merkur neke stvari može da zakomplikuje. Drastično im je bolja sledeća nedelja jer će u ovoj nedelji imati osećaj da se vrte u krug", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Komentari (0)
Loading