Ni lukusuz, ni sjaj, dosadilo joj, sada izlazi gužvava? Poznata manekenka u pristupačnom autfitu koji stoji baš svakoj devojci

Nedeljko Tišanović Vesti 21.08.2024 17:57 0

Njeni stajlinzi nailaze na brojne komentare.

Emili Ratajkovski

EPA

Poznata manekenka Emili Ratajkovski u poslednje vreme u javnosti se pojavljuje u vrlo jednostanim komadima, čime oduševljava sve devojke, pošto je ovakav njen look vrlo pristupačan i jednostavan za kombinovanje.

Čini se kao da je manekenki dosadio sav glamur i sjaj, te se sada u javnosti pojaljuje u vrlo jednostavnim komadima vrlo nosivim, a ujedno i komadima koji se lako mogu kupiti u svim fast fashion brendovima. 

Ovog puta ona je uslikana na ulicama Njujorka u šetnji sa svojim voljenim psom. Odlučila se da za ovu priliku obuče uske crne pantalone, koje po svemu sudeći nije želela da pegla, te je tako izašla gužvava na ulicu. Crne pantalone su zanimljivo dizajnirane te je gornji deo vrlo plitak i pravi nabore koji dodatko naglašavaju manekenkin struk. 

Na sve ovo dodala je i atlet majicu u sivoj boji, pri čemu je imala duboki dekolte koji je stegao njene grudi i istakao ih u prvi plan. Takođe, uz se ovo uklopila je i malu torbicu, crne patike, ali imala je i nakit oko vrata i alkice koje u poslenje vreme jako voli. 

Dopada li se vama njen stajling?

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading