U životu nećete videti manje štikle: Kejti Holms pozirala u omraženom modelu, ali njoj stoji perfektno, pogledajte ovaj momenat!

Vesti 28.08.2024 17:17 0

Ovaj komad je uparila uz crne pantalone visokog struka koje su se sužavale do zgloba, otkrivajući njena štikle

Kejti

MM/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Između vrelog talasa u avgustu i poznatih ličnosti koje su provodile vreme na jahtama na Mediteranu, teško je poverovati da je leto skoro gotovo.

Međutim, ako želite da zamenite ,,Brat summer" garderobu inspirisanu pevačicom Čarli Eks-Si-Eks, za ,,very demure" (srp. ,,jako skromnu") garderobu, onda treba da se ugledate na Kejti Holms, koja je pozirala u obući koja je savršena za prelazni period.

Kraljica nepogrešivog uličnog stila je tokom izlaska u Njujorku 26. avgusta nosila jesenju verziju cipela koju ljudi ili vole ili mrze.

 

 

Glumica je obula najmanje štikle na svetu uoči projekcije njenog filma ,,Praznici s April" iz 2003. godine u teatru Pariz. Njene cipele je kreirala dizajnerka Rejčel Komi. Obuća je bila prekrivena tamno-plavim materijalom, zbog čega su momentalno dobile status ,,it girl":

Kejti, koja je učestvovala u pitanjima i odgovorima zajedno sa kolegama Patrišom Klarkson i Derekom Lukom, je bila spremna za jesen u tonovima dragulja. Nosila je tamno smaragdno zelenu bluzu dizajnerke Rejčel Komi sa dizajnom crvenih ruža i neurednom rolkom.

Kejti

MM/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Ovaj komad je uparila uz crne pantalone visokog struka koje su se sužavale do zgloba, otkrivajući njena štikle. Velike pravougaone naočare za sunce i crna torbica brenda ,,A.P.C." su bili suptilni luksuzni detalji, savršeni za njen izlazak u ponedeljak veče.

Glumica je zadržala jednostavan i prirodan izgled. Imala je ravnu kosu i nežan sjaj na usnama dok je koračala po Midtaunu, prenosi InStyle.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading