Intimna mesta pokrila mrežicom: Madonina ćerka malo toga ostavila mašti, ponela haljinu provokativnu do bola

Tatjana Badarević Vesti 05.07.2024 16:40 1

Lurdes Leon nosila je crnu haljinu koja je imala mnogo proreza, dok je onim "rupičastim" delovima istakla svoje atribute.

Lurdes Leon

Profimedia

 

Baš kao njena majka Madona, Lurdes Leon (27) često privlači pažnju svojim modnim kombinacijama. Nedavno je bila na reviji, a svojim autfitom izazvala je brojne reakcije. Dok su se neki zgražavali zbog previše 'rupa' na haljini, neki su pohvalili hrabrost mlade dame.

Manekenka je nosila crnu haljinu, koja je imala mnogo proreza i prozirnu mrežastu čipku. Strateški je pokrila važne delove tela, dok je onim 'rupičastim' delovima istakla atribute. Poput bokova, butina, dekoltea...

Lurdes Leon

Profimedia

 

 

Provokativni autfit upotpunila je crnim satom i torbicom, dok je na nogama nosila štikle ukrašene srebrnim kamenčićima. Celu odjevnu kombinaciju uskladila je gotičkom šminkom, a kosu je raspustila u blage talase.

Ovo nije prvi put da je Lurdes šokirala svojim izgledom. Tako je jednom za potrebe kampanje pozirala samo u torbicama, kojima je pokrila intimna mesta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

 

Tri crne kožnate torbice bile su pričvršćene lancima kako bi formirale dvodelni set nalik bikiniju, naravno, uz kožne čizme koje sežu do bedara. 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Ana
07.07.2024 00:11

Zafalilo para ...