Senida opet diktira MODNE trendove: Njene naočare za sunce su HIT OVOG LETA

Vesti 09.05.2023 17:00 0

Senida je poznata kao osoba koja voli da se igra sa modom, zbog toga je mnogi smatraju trendseterkom

Senida opet diktira MODNE trendove: Njene naočare za sunce su HIT OVOG LETA

Printscreen/Instagram

Ako i za koga sa domaće javne scene možemo reći da je modni kameleon, to je zasigurno reagionalna zvezda Senida. Senida je jedna od trendseterki koje se ne libe da eksperimentišu i da se igraju sa modom i detaljima, a naočare za sunce su, može se slobodno reći, njen zaštitni znak.

Ako ste osoba koja voli da se igra i eksperimentiše, onda će vam sigurno odgovarati jedan od modela naočara koji nosi Senida.

1. Široke bezokvirne naočare za sunce - za žene sa ovalnim ili okruglim licem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Ovalnom obliku pristaju skoro svi oblici sunčanih naočara kao i različiti stilovi. Ako treba baš nešto preporučiti predlažemo ove četvrtaste naočare bez okvira.  Ovo je definitivno najzahvalniji oblik za biranje odgovatrajućih naočara, jer retko koje će učiniti da vaše lice izgleda previše grubo ili zaobljeno. Koji god trend da se nametne predstojećom letnjom sezonom, vi ga možete ispratiti i poigrati se najrazličitijim bojama stalka, jer ove naočare nemaju ram.

2. Dupli ram u dve boje - za ekscentrične ekstravagante

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Ovo su šik naočare samo za hrabre. Ukoliko volite promene i uvek nešto drugačije, nećete pogrešiti ako ove naočare budu vaš odabir.

Naočare u dve boje se jako dobro kombinuju sa klasičnijom odećom. Što se estetike tiče, poslušajte sebe, probajte više modela i donesite odluku. Ako ste osoba koja prati modne trendove, ovo će biti pun pogodak.

3. Avijatičarske naočare - za žene sa stavom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Ništa ne daje otmen izgled kao dobre avijatičarske naočare. Ovaj model naočara je dizajniran za američke pilote. Ovaj oblik predstavlja duh prošlih vremena i asocira na moćne žene iz filmova sedamdesetih i osamdesetih.

U praktičnom smislu, ovaj okvir omogućava najbolju zaštitu od sunca. Ne preporučuje se ženama koje imaju usko lice, jer će ga on dodatno izdužiti.

4. Mačkaste naočare - za zavodljive dame

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Ako imate široku liniju vilice, a veoma usko čelo, mačkasti model je kao stvoren za vas. Kod ovakvog oblika lica najbolje je odlučiti se za ramove koji vizuelno proširuju gornju trećinu lica, tj. čelo. Isprobajte ramove i stakla jarkih boja, sa više ukrasnih detalja na okvirima i naočare sa spoljašnjim ivicama izvučenim na gore – tzv.  mačkaste okvire.

5. Tanke pravougaone naočare - za žene sa stilom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Rekli bismo da su te naočare Senidin zaštitni znak, iako je ona poznata kao neko ko eksperimentiše sa stilom naočara. Ovaj okvir koje prkosi trendovima iz prethodnih sezona, ali, kako se čini, na vrhu je liste okvira koji tek dolaze. U pitanju je još jedan trend koji nam dolazi iz devedesetih, a ako ga je glavna domaća trendseterka oberučke prigrlila.

Zaključak je da Senida definitivno za sebe bira modele sa upečatljivim detaljma, ali ako niste baš toliko smeli vi za sebe izaberite neki suptilniji model

Komentari (0)
Loading