"Bože, zašto baš ONA?": Mario se OSAM MESECI dopisivao sa DEVOJKOM, a kada je konačno upoznao CEO SVET mu se SRUŠIO

Vesti 31.05.2023 17:04 0

Nastavnik fizičkog, koji je mislio da je konačno pronašao ljubav svog života posle razvoda, jako se razočarao kada je konačno video devojku s kojom se mesecima dopisivao

"Bože, zašto baš ONA?": Mario se OSAM MESECI dopisivao sa DEVOJKOM, a kada je konačno upoznao CEO SVET mu se SRUŠIO

Printscreen/Instagram

Mario, nastavnik fizičkog iz Lonodna, preživeo je težak razvod, srce mu je bilo slomljeno i mesecima se oporavljao od ljubavnog brodoloma. Osim toga, ostao je i bez krova nad glavom i nije mogao da viđa svoju decu.

- Teško sam podneo razvod, počeo sam da se drogiram, bio sam beskućnik, devet meseci nisam mogao da viđam svoju decu. Morao sam da se promenim. I baš tada, kada sam okrenuo novi list, pojavila se Hana - ispričao je Mario za "Dejli mejl" i rekao da je upoznao preko aplikacije za upoznavanje.

 

Ispričao je da je za osam meseci dopisivanja pokušao i uživo da upozna Hanu, ali ona bi uvek u poslednji čas odustajala. Pošto je postao pomalo sumnjičav, kontaktirao je ekipu iz jednog popularnog britanskog šou programa koji upravo pronalazi "ovakve slučajve" u nadi da će uspeti da je pronađu. 

Ekipa emisije počela je istragu i na kraju su otkrili da je Hana zapravo Kortni, Mariova cimerka koja je ludo zaljubljena u njega. 

Printscreen/Instagram

 

 

Kortni je, da bi sakrila svoj pravi indentitet, Mariju slala fotografije nepoznate žena sa Novog Zelanda. I nju su čak kontaktirali, a ona nije imala pojma da neko koristi njene fotografije.

- On mi je najbolji prijatelj i cimer. Znamo se već gotovo pet godina. Želela sam da vidim kako bi bilo da budem njegova devojka, jer sam očajnički zaljubljena u njega - ispričala je Kortni. 

Mario je bio šokiran kada je saznao da je Hana zapravo Kortni. Rekao je i da nije imao pojma da joj se uopšte i sviđa, a ne da je zaljubljena u njega. 

- Volim Kortni kao drugaricu, ona mi je kao član porodice, ali to je to. Ne bih išao dalje od toga i znam samo da se svako dan pitam "bože, zašto baš ona" - rekao je Mario. 

Uprkos izdaji, Mario je oprostio Kortni i nastavili su da žive zajedno, ali samo kao cimeri.

Komentari (0)
Loading