Pun Mesec im donosi haos! Ova 3 znaka horoskopa će doživeti fatalnu privlačnost, ozbiljnu dramu i potpuni preokret u ljubavnom životu

Vesti 18.08.2024 12:45 0

Pun Mesec je 19. avgusta, ali se njegov uticaj oseća nekoliko dana ranije, i dve nedelje posle ovog datuma.

žena

Shutterstock

Pun Mesec je 19. avgusta u znaku Vodolije, gde je ovih dana centar strasti i ozbiljne drame, jer nas osim konjunkcije Meseca i Plutona očekuje i opozicija Venere i Saturna, što dovodi do napetosti u emotivnim odnosima ili snažne privlačnosti prema nekoj osobi kojoj se teško odupreti. Snažne emocije će osetiti svi znakovi, ali će najveći preokret na ljubavnom planu doživeti tri znaka horoskopa.

Lav

Vi ćete ovih dana, oko 19. avgusta doživeti emoctivnu transformaciju. U vašem životu može se pojaviti osoba koju već poznajete i sada će vas neki njeni postupci naterati da potpuno preispitate tok vaše romanse. Prisetite se šta je u vašem životu počelo u februaru. Ako ste od tada u ljubavnom trouglu, i dvoumite se između dve osobe, onda ćete sada morati da donesete konačnu odluku.

žena

Shutterstock

 

Vaga

Ljubavni život će vam se potpuno promeniti. Možete saznati nešto što se tiče vašeg partnera i odlučiti o daljem razvoju vašeg odnosa. Na primer, verovatno je vreme da vezu podignete na viši nivo, a to bi se moglo dogoditi zbog - trudnoće! Slobodne Vage, ali i one koje su u braku mogu shvatiti da nešto treba da menjaju u ljubavi. Želite jaku povezanost s partnerom i sada ste spremni za to. Neki mogu odlučiti da prekinu emotivni odnos koji ih opterećuje.

Ribe

Pun Mesec odvija se u vašoj kući tajni i prošlosti i donosi veliku promenu u vaš ljubavni život. Očekuje vas susret sa osobom koja će vam reći nešto što će vas dirnuti i shvatićete gde ste grešili u prošlosti, na ljubavnom planu. To može da bude prijatelj, astrolog ili psiholog, neko kome ćete se poveriti. Ili možete upoznati osobu koja će vas obasipati pažnjom i komplimentima, što će vam izuzetno prijati i nećete moći da joj odolite. Ipak, pripazite, mogući su nesporazumi ovih dana na emotivnom planu.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading