Za ova 3 znaka horoskopa se od danas sve menja: Evo ko će napuniti novčanik, ko će srediti ljubavni život, a ko će se razočarati

Vesti 21.07.2024 15:20 0

Prema astrolozima, od punog Meseca, 21. jula, menja se život nabolje za tri horoskopska znaka.

žena

Shutterstock

Pun Mesec je 21. jula i od tog datuma će svi znakovi osetiti njegov uticaj, ali tri znaka će najviše promeniti život, kažu astrolozi. To su:

Ribe

Pun Mesec će mnogo uticati na vaše odnose s ljudima. Preispitaćete bivše ljubavne veze, potencijalne partnere, prijateljstva. Možete da donesete neke bolne zaključke i prekinete neke odnose. Otkrićete da jedna osoba nije onakva kakva ste mislili da jeste i da nema namere kakve ste se nadali da ima. Dosta energije ćete uložiti u negovanje odnosa koji zaslužuju vašu pažnju i vreme. Slušajte svoje srce, ali ne zanemarite ni razum.Prihvatite promene koje vas čekaju, jer će vas odvesti do lepših odnosa.

žena

Shutterstock

 

Rak

Očekuje vas značajna prekretnica na poslu. Možda ćete dobiti unapređenje ili povišicu plate, ali ste to svakako zaslužili vrednim radom i trudom. Možete poželeti drastičnu promenu, ali nije vreme za takve poteze iako ćete osećati da ste prerasli trenutne okolnosti i da zaslužujete više. Oni koji žive s roditeljima, mogu da se osamostale i započnu život sami ili sa partnerom. Zauzeti će želeti da razgovaraju s partnerom o problemu koji imaju i to će ih zbližiti. Ako ste slobodni, imaćete priliku za novu vezu.

Škorpija

Pun Mesec je vreme da se zapitate jeste li spremni da zatvorite važno poglavlje i da krenete novim putem. Ako vam se neko dopada, sada je vreme da priđete toj osobi, kažete i pokažete šta osećate. Ne oklevajte više. Što se tiče posla, imaćete mogućnosti da pokažete koliko znate i možete, a za dobre rezultate ćete biti nagrađeni novcem ili napredovanjem. To će vam dobro doći, jer kuburite s parama u poslednje vreme.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading