Horoskopski parovi koji se najviše svađaju: Oni su kao rogovi u vreći, nikako ne mogu zajedno

Vesti 13.08.2024 14:22 0

Kombinacija njihovih karakteristika je eksplozivna, a uzavrela osećanja dovode do rasprava.

dvoje

Shutterstock

Kada je reč o određenim parovima horoskopskih znakova, njihov odnos može da bude prilično eksplozivan zbog različitih osobina i načina na koji ispoljavaju svoja osećanja. Astrolozi kažu da se najviše svađaju ovi horoskopski parovi:

Vodolija i Rak

Moraju biti spremni da se suoče sa mnogim preprekama. Rak je jedan od najbrižnijih i najosetljivijih znakova, njemu su bliski odnosi sa voljenim osobama veoma važni. Vodolija je, s druge strane, prilično udaljena u emotivnom odnosu i može se osećati ugušenom od strane Raka i njegovih jakih osećanja. On zauzvrat može doživeti Vodolijino ponašanje kao zanemarivanje. Potreban je trud sa obe strane da bi ova veza uspela.

Ovan i Škorpija

Strastveni Ovan i nervozna Škorpija dele planetu Mars, koja je simbol napada i odbrane, tako da njihove svađe mogu biti zaista eksplozivne. Ovan brzo gubi živce, dok Škorpija počinje da ključa iznutra sve dok više ne može da izdrži i eruptira kao vulkan.

Bik i Strelac

Dva veoma prizemna znaka, koji vole da se kreću sopstvenim tempom. Ritam slobodnog i poletnog Strelca je gotovo nezaustavljiv. To se može pokazati izuzetno teškim za koordinaciju sa Bikom koji više voli opušteniji tempo života. Dok je Bik kućni tip, Strelac je željan novih avantura. Zato je ova veza kao dve suprotstavljene sile.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading