Vernost im nije jača strana: Ova 2 horoskopska znaka najviše varaju emotivne partnere

Vesti 22.07.2024 15:05 0

Analiza preljubnika je pokazala koja dva znaka horoskopa su najsklonija prevari.

prevara

Shutterstock

Najpopularniji britanski sajt za upoznavanje „IllicitEncounters“, analizirao je podatke oženjenih članova i otkrio da Vage najčešće varaju svoje partnere. Odmah posle njih su Blizanci, slede Jarčevi, dok se čini da je Škorpija najvernija iako vlada suprotno mišljenje.

Stručnjak za veze i intimne odnose na sajtu „IllicitEncounters“ opisala je kako horoskopski znaci razmišljaju o prevari:

Vaga

Nije ni čudo što su Vage najnevernije jer su veoma ljubazne i vole da se druže. Ako je Vaga u vezi ili braku sa osobom koja ne provodi dovoljno vremena s njom, sasvim je prirodno da će potražiti pažnju i druženje na drugom mestu.

Blizanci

Vole avanturu i sve im brzo dosadi, pa i emotivni partner. Druželjubivi su, otvorenog uma i često im je teško da budu odani jednom partneru, čak i kada su zaljubljeno. Poznati su po tome što imaju u sebi dve, često kontradiktorne ličnosti, pa vole druženje, ali ih posvećenost užasava.

Jarac

Iako su realni i skloni da pažljivo razmotre sve odluke, mogu da se upuste u ljubavne afere kako bi pobegli od stresne svakodnevice. Iako razumni, Jarčevi su poznati radoholičari, a prevara bi mogla da im posluži samo kao predah od svakodnevnih obaveza.

prevara

Shutterstock

 

Bik

Vole flert i stalno traže neka dodatna zadovoljstva i lepe stvari u životu. Bikovi čak mogu pomisliti da imaju pravo na ljubavnu aferu, odnosno da zadovolje potrebu za onim što im bračni drug ne pruža kod kuće.

Rak

Brižan je i zaštitnički nastrojen prema partneru, ali nedostatak podrške od strane partnera može da ga navede da potraži utehu u tuđem naručju. Inače je veoma miran, ljubazan i voli da brine o drugima, a veoma ceni i kada neko brine o njemu. Može da vara ako oseti da ga partner ne ceni.

Lav

Poznati su po svojoj ambiciji i potrebi za moći i autoritetom čak i kada su u vezi, i traže partnere koji će ih podržati i pomoći im da ostvare svoje ciljeve. Lavovi koji prevare verovatno sve pažljivo planiraju da ih ne uhvate.

Devica

Device su lojalni romantičari na koje se možete osloniti i vole da budu u vezi, ali im je potrebno i vreme za sebe. Device će verovatno prevariti partnera kada im veza ne ide onako kako su očekivale jer su idealisti i sve shvataju previše k srcu.

Ribe

One su nežne i odane, ali može im biti teško ako emotivni partner ne razume njihova osećanja i ne uzvrati im istom jačinom. Prevaru ne planiraju niti iniciraju. Ipak, Ribe su prirodno stidljive pa je veća verovatnoća da će biti verne.

dvoje

Shutterstock

 

Ovan

Avanturistički Ovan voli da bude glavni u vezi i ima tendenciju da se spontano zaljubi. Iako je manje verovatno da će prevariti, kada oseti da njegov partner fizički i emocionalno nije u stanju da ga prati, to je moguće. On je neveran obično iz frustracije što partner nije u stanju da ispuni njegova očekivanja.

Strelac

Strelci su nezavisni i veoma iskreni, pa neće tražiti aferu čak i ako su nesrećni, već će jednostavno prekinuti vezu. Strelac je takođe poznat po tome što je zabavan, optimističan i razigran. Iako uvek traži avanturu, veća je verovatnoća da će na vreme raskinuti sa nekim sa kim nije zadovoljan.

Vodolija

Vodolijama je potrebna mentalna stimulacija od strane partnera, a to im je često važnije od strastvene veze. Malo je verovatno da će prevariti partnera, jer će Vodolije pokušati prvo da poprave odnos ako je na klimavim nogama.

Škorpija

Škorpije su tvrdoglave i odlučne i radije će pokušati sve da veza uspe nego da varaju. Ako tražite lojalnost, Škorpija je najverniji znak zodijaka, prema ovoj anketi. Veoma je strastvena, uporna, pa je odličan izbor za vezu ili brak.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading