Rođeni srcelomci: 3 horoskopska znaka u koja ne smete da se zaljubite, a sigurno hoćete

Vesti 16.08.2024 09:42 0

Ako se u njih zaljubite, garantovano će vam slomiti srce, kažu astrolozi. Naravno, ako im to dozvolite.

žena

Shutterstock

Svaki raskid je težak. Ali, ako ste učinili nešto nažao nekom od ova tri horoskopska znaka, a još uvek ste zaljubljeni u njih, biće vam tri puta teže, kažu astrolozi.

Škorpija

Škorpije uvek idu do kraja kada je osveta u pitanju, a kada im rasplamsate strasti mogu biti izuzetno pakosne. A najstrašnije je to što nećete znati u čemu je problem. Taman ćete misliti da ste u divnoj vezi, a Škorpija će učiniti nešto okrutno. Moguće da je to zbog nečega što ste uradili ili rekli pre mesec dana, a ona je samo čekala trenutak da vam to vrati.

žena

Shutterstock

 

Bik

Jedna od vrlina Bika jeste ujedno i jedna od njegovih najgorih osobina - odlučnost. Kada Bik nešto naumi, on će to i da ostvari. Posebna meta ćete biti ako ste na bilo koji način povredili njihovo poverenje. Ne nadajte se i ne čekajte da preboli, jer neće. Spremni su da čekaju dok potpuno ne zaboravite šta se desilo, a onda će vam osvetu servirati hladnu i bolnu.

Ovan

Povrediće vas tako što će vas brzo zaboraviti i preboleti. Naći će neku mnogo lepšu i bolju osobu od vas. Ne trudite se da izazovete sažaljenje Ovna, jer ga nećete dobiti. Jedino što možete da dobijete, jeste krivica što niste odmah pustili sve i krenuli dalje. Ovnovi apsolutno nemaju saosećanja za one koji su ih povredili.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading