Plavi Mesec ne bira, utiče na sve horoskopske znakove: Evo kakve promene stižu 19. avgusta, pripremite se

Nedeljko TIšanović Vesti 15.08.2024 10:58 0

Dešava se retko, zato iskoristite njegovu enrgiju!

Shutterstock

Shutterstock

Plavi Mesec se dešava samo jednom u nekoliko godina, ali sledeći Pun Mesec 19. avgusta je zaista moćan! Ne samo da je ispunjen energijom Meseca Sturgeon, već je i Supermesec i Plavi Mesec – udvostručujući svoju moć da poboljša lični rast, duboku introspekciju i manifestaciju budućih ciljeva.

Energija Supermeseca

Supermeseci se javljaju kada je Mesec najbliži Zemlji u svojoj orbiti, zbog čega izgleda veće i svetlije nego obično. Svaki Pun Mesec nosi svoju snagu, ali Supermesec pojačava ovu energiju, označavajući kulminaciju i čineći trenutke pogodnim za jasnoću i postavljanje namera.

Energija Meseca Sturgeon

U astrologiji, Mesec Sturgeon simbolizuje obilje, mudrost i transformaciju. Razmislite o svemu što ste već postigli i vizualizujte kako možete nastaviti da rastete. Sada je vreme da postavite ciljeve koji će vam pomoći da ostvarite ove želje.

Energija Plavog Meseca

Postoje dva značenja Plavog Meseca. Ovaj Plavi Mesec je "sezonski" jer je treći od četiri Puna Meseca koji se javljaju u jednoj astronomskoj sezoni. Drugo značenje je "mesečni" Plavi Mesec, što se odnosi na drugi Pun Mesec u kalendarskom mesecu, što će se odnositi na sledeći Plavi Mesec koji ćemo doživeti u maju 2026. Plavi Meseci se smatraju planetama koji donose povećanu emocionalnu energiju, što je savršen trenutak za isceljenje i duboke promene.

Kako da iskoristite moćnu energiju Super Plavog Meseca!

Pronađite mirno mesto

Zatvorite oči i fokusirajte se na željeni rezultat. Energija Puna Meseca će pojačati vašu viziju, čineći je mogućom da postane stvarnost.

Vežbajte pisanje zahvalnosti

…da biste povećali svoju moć manifestacije. Što više gajite zahvalnost, to ćete više pozitivne energije privući u svoj život.

Oslobodite se onoga što vam više ne koristi

Verujte svojoj intuiciji i budite iskreni prema sebi. Promena nije samo moguća, već je i neophodna za vaš rast. Pitajte se šta treba da oprostite – i sebi i drugima. Pokušajte da napišete sve što želite

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading