Beže od ljubavi: Ova 4 horoskopska znaka dva puta razmisle pre nego što se zaljube, ništa ne prihvataju olako

Vesti 20.07.2024 22:00 0

Plaše se da će se zbližavanjem sa drugom osobom biti izloženi emocionalnom bolu...

Par

Shutterstock

Ljubav je lepa emocija, ali neki je odbijaju. Neki ljudi imaju duboko usađen strah od zaljubljivanja. Ovaj strah može proizaći iz prošlih iskustava, lične nesigurnosti ili jednostavno njihovog astrološkog znaka.

Ovom prilikom ćemo istražiti četiri horoskopska znaka koji se plaše da se zaljube.

dvoje

Shutterstock

 

Razumevanje ovih znakova može pomoći vama ili nekome koga poznajete da prevaziđete ovaj strah.

Rak

Rak je poznat po svojim dubokim emocijama i osetljivoj prirodi. Oni vole žestoko, zbog čega se plaše da se zaljube. Plaše se da budu povređeni i često grade zidove oko svojih srca. Njihov strah od zaljubljivanja vezan je za njihov strah od odbacivanja i emocionalnog bola.


Devica

Device su perfekcionisti i imaju tendenciju da preterano razmišljaju o svemu. Njihov strah od zaljubljivanja potiče od straha od nesavršenosti. Oni brinu da neće pronaći savršenog partnera ili da sami nisu dovoljno dobri. Ovaj strah ih može učiniti da oklevaju da uđu u vezu.


Škorpija

Škorpije vole sa intenzitetom i strašću. Međutim, njihov strah od zaljubljivanja potiče od straha od ranjivosti. Škorpije pomno čuvaju svoja srca jer ne žele da budu povređene. Plaše se da će se zbližavanjem sa drugom osobom biti izloženi emocionalnom bolu.

Jarac

Jarčevi su praktični i prizemljeni. Njihov strah od zaljubljivanja je ukorenjen u njihovom strahu od gubitka kontrole. Oni se brinu da će ljubav poremetiti njihove dobro planirane živote. Jarčevi često daju prednost karijeri i ličnim ciljevima nad odnosima, navodi Astro Talk

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading