Dnevni horoskop za nedelju, 21. jul: Bikovi sami sebi dovoljni, Vage će naučiti veliku lekciju, Ribe da se čuvaju prošlosti

Vesti 20.07.2024 19:00 0

Zvezde imaju važne planove za vas...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu. Njegov način razmišljanja može da vas maksimalno opustiti i smiri i to je ono što vam je velika prekretnica u vašem budućem zajedničkom životu. 

 

Bik 

Danas ćete biti mnogo bolje sami sa sobom jer će Mars izaći iz vašeg znaka i konačno ćete biti mirniji. Nećete imati problema sa drugima oko rasprava i sukoba u kojima ste često ulazili unazad mesec dana. Pokušajte da se okrenete sebi i svojim planovima za budućnost. 

 

Blizanci 

U vašem znaku ulazi Mars i donosi vam životne prilike mnogo više nego ranije. Ovo će vam pokrenuti mnogo toga novog i drugačijeg. Posebno budite spremni na stvari iz prošlosti koje se sada pokreću da se rešavaju. To se najviše odnosi na vaš odnos sa partnerom. 

 

Rak 

Do danas ste nekako mogli da se okrenete sebi i svojim planovima ali Pun Mesec u znaku Jarca od danas vas veoma blokira u emotivnom smislu. Nećete verovati koliko će se stvari preokrenuti i nećete moći ništa da kontrolišete. Vodite računa o mogućim problemima sa kičmom. 

 

Lav 

Danas ste veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom i njegovom porodicom. Imaćete priliku da se posvetite svemu onome što ste zapostavili zbog drugih obaveza i to će vam vratiti osmeh na lice. Ljubavna situacija je stabilna zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. 

 

Devica 

 

Danas ste veoma dobro organizovani jer mnogi oko vas zavise isključivo od vašeg raspoloženja. Niko ne želi da se okreće protiv vas i vašeg raspoloženja. Svako će hteti da vam učini i više nego što je potrebno. Zdravlje je odlično. 

 

Vaga

 

Danas ćete biti veoma komplikovani posebno sebi i to će vam biti velika lekcija. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaše unutrašnje stanje odnosno kada su u pitanju vaše emocije i kako ćete sve to graditi sa drugima. Zdravlje je stabilno. 

 

Škorpija 

 

U ovom periodu može da se posvetite svemu onome što ste planirali i hteli da u tome pokrenete i druge ljude. Nemojte dozvoliti da se drugi okrenu protiv vas i vaših ideja jer je ovo veoma nezgodan period da budete protiv nekog uopšte. Problem sa kičmom. 

 

Strelac

 

U narednom periodu od vas isključivo zavisi sve što se tiče zdravlja i zdravih navika porodice. Svi se uglavnom oslanjaju na vas i na ono što danima radite u ime drugih. Potrebno je da budete u skladu sa sobom. 

 

Jarac 

 

U ovom trenutku najvažnije je da se posvetite svemu onome što ste zapostavili zbog partnera i njegovih planova. Dosta ste trpeli njegove ideje koje se nisi ostvarile posebno zbog činjenice da je sve bilo previše tvrdoglavo sa njegove strane.  

 

Vodolija 

 

Čuvajte se duplih standarda kada je reč o prijateljima i njihovim potrebama. Nije sve onako kako izgleda i zbog čega se vi konstantno borite da bude bolje i kvalitetnije. Porodica jeste bitna ali ne po svaku cenu. Vodite računa o sebi. 

 

Ribe 

 

Vaša energija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da se okrenete sadašnjem trenutku. Nikako da završite stvari iz prošlosti koje vas svakodnevno blokiraju. Nemojte dozvoliti da se drugi raduju vašem neuspehu. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading