Večeras je PUN MESEC u Devici: Ako uradite OVO pred spavanje, novčanik će vam biti pun PARA

Vesti 08.03.2023 10:30 0

Večeras 18. marta posle ponoći, mesec će biti pun u znaku Device.

Večeras je PUN MESEC u Devici: Ako uradite OVO pred spavanje, novčanik će vam biti pun PARA

Pexels

Ovo neće biti intezivno težak pun mesec, kako ti inače zna da bude, jer je devica sama po sebi uravnotežena, ume da balansira dobro i ono loše. Ovo je period gde ćete biti sitnjičaviji nego inače, analiziraćete sve do najmanjih detalja i raditi do poslednjeg atoma snage.
Vreme punog mesec je idealno za oslobađanje svega nepotrebnog, emocija, stvari, ljudi. Ali i prizivanje materijalnog bogatsva. 

Mesec

Shutterstock

 

Naši stari su verovali u ovaj ritual za novac: 

Potrebni su vam list papira, olovka, tegla sa poklopcem, sedam metalnih novčanica i lovorov list.

Napišite na papiru koliko vam je novca potrebno i papir stavite u teglu, a potom u desnu ruku uzmite novčanice koje ćete pažljivo spuštati u teglu.

Nakon što ste stavili novac u teglu morate da zamislite kako se količina novca uvećava i izgovarajte: "Dukati sjaje, dukati zvone, njih je sve više i više u mojim rukama! Dukate dobijam od svakoga, sa svake strane, čak i tamo odakle ga ne čekam. Moje bogatstvo se povećava, novac stalno raste"

Na lovorovom listu ispišite svoje ime i stavite ga u istu teglu, koju ćete potom poklopiti i staviti daleko od očiju ukućana.

Bitno je da stavite već određen novac u teglu, i zamislite kako se umnožava.

Kada dobijete iznos koji ste poželeli, izvadite iz tegle papir i zakopajte ga. 

Pun mesec može svakako da vam donese pozitivne razultate iako samo afirmišete, tj. konkretno poželeli koliku sumu novca hoćete. 

 

Komentari (0)
Loading