Zbog obroka koji je jela svaki dan skinula 63 kilograma: Reč je o ručku koji se sastoji od samo 3 sastojka, a transformacija je neverovatna

Slobodanka Ćorić Vesti 06.09.2023 11:28 0

Felisija, koja inače ima 27 godina, istakla je da je ovaj obrok bogat proteinima, kao i da može da se pripremi za svega deset minuta

mršavljenje

Printscreen/Instagram

Skidanje viška kilograma nikada nije lak zadatak. Ipak, mnogi imaju osećaj da im nikako ne polazi za rukom da postignu željeni cilj. Zato je Felisija Ketlej, popularna influenserka, odlučila da otkrije pratiocima šta je jela svaki dan kako bi smršala. Ona je izgubila 63 kilograma i postigla neverovatnu transformaciju.

Reč je o ručku koji se sastoji od samo tri sastojka - svežeg sira sa niskim sadržajem masti, kuvane piletine i čedar sira. Felisija, koja inače ima 27 godina, istakla je da je ovaj obrok bogat proteinima, kao i da može da se pripremi za svega deset minuta.

mršavljenje

Printscreen/Instagram

 

Influenserka je na svom Instagram profilu objavila snmak u kom objašnjava recept, a u jednom trenutku stavlja šoljicu nemasnog svežeg sira u činiju i dodaje mu piletinu koju je kuvala. Za bolji ukus, jelu je dodala jednu četvrtinu naseckanog čedar sira. "Potrebno je samo 10 minuta da napravim ovo jelo, a drži me sitom i do nekoliko sati", napisala je.

Nutricionisti i dijetetičari preporučuju da, otprilike 30 procenata kalorija, bude iz proteina. Ako želite da smršate, težite dnevnom unosu proteina između 1,6 i 2,2 grama proteina po kilogramu telesne težine. Proteini povećavaju osećaj sitosti i čuvaju mišićnu masu, povećavaju termički efekat hrane, teže se skladište kao salo, potrebni su za regulisanje šećera u krvi i za oslobađanje masti iz masnih ćelija. Pogledajte kako Felisija izgleda nakon što je smršala neverovatnih 63 kilograma:

 

 

Komentari (0)
Loading