SASTOJCI:
- šampinjoni - 150 g
- bukovače - 200 g
- beli luk - 2 - 3 čena
- luk - 1 glavica
- maslac - 100 g
- pavlaka za kuvanje - 200 ml
- bujon od povrća - 200 ml
- peršun - 1/2 vezice
- majčina dušica - 1 - 2 struka
- maslinovo ulje
- biber
- so
PRIPREMA:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Očisitite i isecite šampinjone, a bukovače iskidajte na parčiće.
Zapržite pečurke u tiganju sa grudvom maslaca.
Isecite luk i beli luk na sitno. Kada pečurke dobiju zlatastu boju dodajte luk i beli luk.
Iseckajte 1/2 vezice peršuna i dodajte zajedno sa listićima sveže majčine dušice. Začinite smesu solju i biberom.
Sipajte pavlaku i bujon od povrća i ostavite čorbu od pečuraka da vri još 4-5 minuta.
BONUS VIDEO