Ovakve jedu Rusi: Samo četiri sastojka za savršeno mekane uštipke, gotove za 15 minuta

Slobodanka Ćorić Vesti 06.03.2025 10:57 0

Jedan super jednostavan recept – ruski uštipci mekani kao duša

beogradski ustipci

Shutterstock

Mogu se jesti kao slana ili slatka varijanta u zavisnosti od namaza, što ih verovatno čini jednim od omiljenih izbora za doručak.

Sastojci:

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

  • – 4 jaja
  • – 500 g jogurta
  • – 500 g brašna
  • – 1 kesica praška za pecivo.
  • Priprema:

    Umutite jaja, pa dodajte jogurt. Sjedinite, pa sipajte malo soli i prosejano brašno sa praškom za pecivo. Lepo promešajte, pa nauljite kašiku i vadite uštipke, te sipajte u šerpu sa dosta ulja.

    Pržite i vadite na ubrus da se ocede.

    Komentari (0)
    Loading