21:00 Poznati Pevačica ne prestaje da PODBADA Žerarda: Da li je ova FOTOGRAFIJA odgovor Pikea na Šakirinu novu pesmu?
11:03 Poznati Šakirini sinovi Milan i Saša u centru porodične DRAME: Mislili smo da su njene stare pesme bile UDARAC za Pikea, kada čujete novu, šokiraćete se
21:00 Poznati Da li je moguće da je ovaj HOLIVUDSKI VELIKAN novi Šakirin dečko? Javnost ovo nije mogla ni da sanja
14:20 Poznati Nevolje u RAJU: Pike novoj devojci zadao težak UDARAC, ispoštovao je svaki Šakirin zahtev
09:14 Poznati Pre veze sa Pikeom Klara je obožavala Šakiru: Sada se pretvara u njenu kopiju, a poslednja fotografija je uplašila fanove
14:21 Poznati "Hvala svima koji su BRISALI moje suze": Šakira se OPRAŠTA, započinje novo poglavlje u potrazi za svojom srećom
14:46 Poznati Direktan napad Šakire na Klaru Čiju? Jedna reč je odala pevačicu, a pokušala je da se opravda
09:32 Poznati Ne želi da ponizi Šakiru, ali ovako nešto se ne odbija: Pikeovoj devojci ponuđeno milion dolara za jednu fotografiju
10:20 Poznati Šakira uveliko gazi PETU deceniju, a NE STARI? Tajna njene fantastične linije je u OVOM doručku!
14:40 Poznati Bila je u šopingu sa decom, a onda briznula u plač: Šakira viđena kako roni SUZE u poznatoj radnji u Njujorku (FOTO)
09:58 Poznati Šakira svekrvi zadala "poslednji" udarac: Pred put u Ameriku na terasi ostavila nešto jezivo (FOTO)
11:00 Poznati Šakira progovorila i DETALJIMA razvoda: "Bila sam zavisna i verovala da je ŽENI potreban muškarac da bi je upotpunio"
19:17 Porodica Drugarice, otrovnice: Naš psiholog otkriva pet jasnih znakova da vas prijateljice mentalno i fizički uništavaju, a da toga niste ni svesni
18:14 Lepota i Moda Ova suknja je hit leta: Rasproda se čim se pojavi u prodavnicama, a mi smo pronašli najlepše modele
17:45 Lepota i Moda Sjajna kosa tokom leta nije nikakva magija: Uz par korisnih saveta zaštitite je od prejake sunčeve toplote
17:30 Lepota i Moda Cvetna svakako, ali samo sa ovakvim rukavima: Pripremite se za leto uz najmoderniju haljinu 2023. godine
17:15 Zdravlje Konzumiranje vode tokom leta je ključ zdravlja: Posebno je važno da bi se izbegle infekcije ova dva organa