12:38 Poznati Šakira otkrila koji kolega je bio uz nju dok se "raspadala" od bola nakon razvoda: "On mi je pomogao da prebrodim najteži period"
21:20 Poznati Pike "raskrinkao" Šakiru: Prvi put progovorio o krahu ljubavi sa kolumbijskom zvezdom, pa je žestoko potkačio
13:13 Poznati Pevačica se obrušila na špansko ministarstvo finansija i poresku upravu: Šakira besna, pale teške reči, sve objavila?
17:30 Poznati "Pike me je sputavao, sad konačno mogu da radim": Šakira otvoreno o prethodnom braku, pa priznala da živi punim plućima
16:00 Poznati Šakirin bivši u javnosti sa devojkom sa kojom je bezočno prevario zvezdu: Evo zašto sada niko nije mogao da skrene pogled sa njegove izabranice
16:44 Poznati Šakirin otac završio u bolnici: Pevačica ga ne ispušta iz vida, konačno isplivali detalji o njegovom stanju
16:57 Poznati Šakira napravila dramu: Konačno otkrila tajnu pesme u kojoj je isprozivala Pikea, javnost na aparatima!
20:59 Poznati Zategnite figuru kao Šakira: Fitnes instruktorka otkrila koje vežbe radi slavna pevačica, ovo možete i vi!
13:48 Lepota i Moda Vatrena latino bomba: Šakira apsolutno oduševila pojavom na Met Gali, crvena haljina je bila pun pogodak
12:59 Poznati „Ona je jedna od...“: Šakirin 16 godina mlađi dečko ne krije zaljubljenost, a sada je izjavio nešto što će iznervirati Pikea
18:17 Poznati Šakira ima bolju ljubav: Slavna pevačica više ne roni suze zbog Pikea, jača je nego ikada
18:50 Poznati Da li prepoznajete pevačicu sa slike? Danas je jedna od najvećih muzičkih zvezda na svetu
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!
13:42 Zdravlje Za bolje raspoloženje: Naučnici tvrde da ovaj broj koraka dnevno može ublažiti simptome depresije
13:11 Ispovesti "Mama kaže da ove godine nećeš doći": Devojčica napisala pismo Dedu Mrazu, rasplakala i najtvrđa srca
12:40 Dom i saveti Svi pogrešno kuvamo čaj: Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja