10:38 Dom i saveti Kako da krompir bude hrskav: Kuvarica otkrila trik iz restorana, biće spolja zlatno pečen, a iznutra mekan!
09:01 Dom i saveti Ljuštite krompir pre kuvanja? Odmah prestanite to da radite, evo zašto je pogrešno
08:21 Porodica Svekrva pobesnela zbog ručka koji sam joj skuvala: Došla je na babine, a otišla besna kao ris, ne razgovara više sa mnom
10:53 Dom i saveti Trik za sočno meso mi je otkrio zet koji je kuvar: U restoranu stavljaju 1 sastojak, zato nikada nije žilavo!
11:58 Dom i saveti Komšinica mi je otkrila tajnu za sočno belo meso: Uvek dodaje 1 sastojak koji svi imamo u kući
14:57 Dom i saveti Pire pravim ovako i bude savršeno kremast: Otkrila sam jedan trik i nikada nema grudvica
13:37 Dom i saveti Kuvar otkrio tajnu savršenog gulaša: Uz njegov trik meso neće biti žilavo, već će se topiti u ustima!
12:13 Porodica Ispržite ribu bez brašna kao u restoranu: Neće upiti ni kap ulja, a imaće hrskavu koricu
14:40 Dom i saveti Kako se prave bečke šnicle: Da bi bile sočne i ukusne, kuvari u poh stavljaju 1 neobičan sastojak
19:05 Porodica Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
18:10 Porodica Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji
17:45 Horoskop Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje
17:23 Dom i saveti Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke