20:31 Ispovesti Napravio sam ključnu grešku na venčanju svoje ćerke: Taman smo krenuli ka oltaru, a onda sam shvatio šta sam zaboravio
16:00 Ispovesti Otišla sam na svadbu bivšeg dečka i nastao je haos! Mlada i njena familija su me najstrašnije maltretirali
11:28 Porodica Kako proći jeftinije u organizaciji venčanja? Trošak zaista može biti manji, a evo i kako
14:47 Porodica Govorili su da smo požurili u brak: Trebalo je da ih poslušamo, evo zašto smo pogrešili
10:03 Ispovesti Bio joj je kum na venčanju, a sad je udata za njega: Dok je plesala sa mužem, sve vreme je želela njegovog najboljeg prijatelja
10:20 Ispovesti Kada sam se oženio, otac me jako negativno iznenadio: Nisam mogao ni da zamislim da će mi to učiniti
10:03 Ispovesti Kakav bezobrazluk od venčanja: Mlada i mladoženja pozvali goste na proslavu, ali im dali jedan sraman uslov
09:40 Ispovesti "Da li se udaje mama ili ćerka?": Svi su zinuli kad su videli mladinu majku, a njena haljina posvađala ljude na internetu
12:02 Ispovesti Rođenu majku izbacio sa svadbe! Sin jedinac pobesneo zbog njenog ponašanja, gosti zanemeli
13:32 Porodica Da li je u redu zaprositi devojku na tuđem venčanju? Ovakav način prošenja zavladao internetom, a mišljenja su podeljena
19:50 Porodica Ovog oca čak ni uragan nije sprečio da dođe na ćerkinu svadbu: Pešačio 50 km kako bi ispratio svoju mezimicu
20:34 Ispovesti "Zaova želi da mi uništi venčanje": Osmislila je pakleni plan, a zna da je to strogo zabranjeno raditi
21:58 Horoskop Mars ulazi u znak Vage 7. avgusta i ostaje tu do 25. septembra: Svašta će se preplitati u vašim životima, najbitnije je da uradite ovo
21:27 Dom i saveti Sadi se sada da bi cvetalo cele godine: 4 vrste cveća koje izdrže i ono najgore, ukrašavaju terase i dvorište svih 365 dana
20:58 Lepota i Moda Ume li ova žena da pogreši? Ešli Roberts u haljini koju bi baš svaka žena u Srbiji nosila, izdužuje noge i ističe atribute, a nije provokativna
20:00 Poznati Sve glasniji tračevi o njihovoj vezi, ono što je sigurno — ona bira samo dobre frajere: Au kakvog političara je upecala pevačica
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. avgust: Lavovi će procvetati, ovo je njihov dan, u stopu ih prate Blizanci