09:15 Ispovesti Ono šta je uradio svojoj sadašnjoj partnerki niko ne bi oprostio: Slagao ju je da se razveo, pa je obmanuo kada su trebali da se venčaju
19:43 Porodica Mlada tražila razvod 5 minuta posle venčanja: Mladoženja je uradio nešto preko čega nije želela da pređe
16:58 Ispovesti Nisu zbog svadbe podigli kredit: „Venčala sam se u trenerci, a moj muž u radnom odelu, zajedno smo 12 godina“
20:10 Ispovesti Hteli da uštede svaki dinar, pa od svadbe napravili papazjaniju: Gosti od šoka nisu mogli da dođu sebi
14:07 Porodica Bapski običaj koji se ne preskače: Evo zašto mlade zakopavaju kobasicu u zemlju pre svadbe, tvrde da deluje!
18:47 Ispovesti Prijatelj me je izbacio sa njegovog venčanja: Čitav haos je nastao oko hrane, a ceremonija se pretvorila u cirkus
18:41 Ispovesti I kuma i bivša žena, ovo samo kod nas ima... Prišla da ostavi potpis, pa mladenci pukli od smeha
15:15 Horoskop Najsrećniji dani za venčanje: Ako planirate svadbu, ovi datumi su najbolji za srećan brak, a jedan treba izbeći
12:40 Porodica Marijana se pojavila na venčanju bivšeg muža: O poklonu koji im je dala danas priča cela Srbija
14:40 Ispovesti Ostali smo gladni i promrzli: Skandal na venčanju poznatog para, "užas, otišao bih kući sve sa poklonom"
11:25 Zdravlje Svadba joj se pretvorila u noćnu moru: Nameštala brus, pa napipala kvržicu, naslutila da se radi o opakoj bolesti
11:43 Ispovesti Kako se usuđuješ? Mlada ima sramnu molbu za svadbeni poklon, žestoko je isprozivali zbog ove pozivnice
22:07 Horoskop Brdo para stiže za 1 znak horoskopa: Taj srećnik će u julu dobiti veliki novac, povišicu plate ili bolje plaćen posao!
21:42 Lepota i Moda Zaboravite skupe kreme za lice: Žene se kunu u ovu namirnicu, kažu ima moć da ublaži bore i uspori starenje!
21:17 Dom i saveti Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi
20:51 Dom i saveti Kako prepoznati zrelu lubenicu? Jedan znak garantuje da ćete kupiti slatku kao šećer, i bez probanja!
20:25 Ispovesti „Rekao je da ide s prijateljima, a ja sam pozvala restoran“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera s ljubavnicom
20:00 Zdravlje Ko ne sme da jede sardine? Ako imate neku od ove 3 bolesti, izbegavajte ih u širokom luku!