16:35 Ispovesti Rođena sestra me mrzi: Otkrila sam njenu tajnu, naši roditelji zato sada ne pričaju sa njom, jesam li pogrešila?
14:35 Ispovesti „Ja ne bih ni otišla!“: Mladenci gostima poslali 15 pravila ponašanja na svadbi, ljudi zapanjeni šta sve traže!
16:10 Ispovesti Odlučila da je tata ne prati do oltara na venčanju: "Povredila sam ga, ali nije zaslužio tu čast"
14:35 Ispovesti "Nisam pošla za njega zbog penzije": Punih mu je 90, a oženio 23 godine mlađu, penzioner bio sa 600 žena, ovo mu je 5. brak
08:34 Lepota i Moda Idete na svadbu, a ne znate šta da obučete? Izabrali smo tri top kombinacije u kojima ćete sigurno biti primećeni
18:35 Porodica Pazite koga zovete na svadbu: Pevačica koja 20 godina peva na veseljima otkrila ko najčešće napravi skandal
12:24 Poznati O venčanici lepe Nade se danima priča: Svi su je bez daha gledali, htela je da liči na poznatu princezu, a svadba je bila kao iz bajke!
19:40 Porodica Da li je ovo najkraći brak ikada? Mlada je tražila razvod 5 minuta posle venčanja, jer je mladoženja ovo uradio
16:10 Poznati Venčanica od 400 hiljada dolara i bajkovita lokacija: Salma Hajek objavila do sad neviđene fotke sa svadbe i oduševila fanove
11:17 Porodica Niko ne može da te obruka kao najrođeniji: Izgovorio ovo u zdravici i bratu upropastio svadbu!
13:23 Ispovesti Bolna osveta: Pred gostima na venčanju je pročitala verenikove poruke sa ljubavnicom, usledio je totalni haos
17:30 Porodica Nije mogla da veruje šta je dočekala: Buduća mlada dobila iznenađenje decenije, njen video je zaradio preko 5 miliona pregleda!
07:45 Dom i saveti Nastupa iznenada i bez upozorenja: Ovo je uzrok smrti Majkla Medsena, pronađen mrtav u svom stanu
22:07 Horoskop Brdo para stiže za 1 znak horoskopa: Taj srećnik će u julu dobiti veliki novac, povišicu plate ili bolje plaćen posao!
21:42 Lepota i Moda Zaboravite skupe kreme za lice: Žene se kunu u ovu namirnicu, kažu ima moć da ublaži bore i uspori starenje!
21:17 Dom i saveti Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi
20:51 Dom i saveti Kako prepoznati zrelu lubenicu? Jedan znak garantuje da ćete kupiti slatku kao šećer, i bez probanja!
20:25 Ispovesti „Rekao je da ide s prijateljima, a ja sam pozvala restoran“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera s ljubavnicom