11:20 Ispovesti "Da ovo obučeš na moje venčanje letelo bi perje": Tanjina haljina za svadbu posvađala internet
16:19 Porodica Razvela se posle 2 dana braka: „Obećao je da neće to da radi, ali nije izdržao, kako da mu verujem?“
20:27 Porodica Koga ovo ne bi naljutilo? Mladoženja napisao poruku na cipelama, a mladi pao mrak na oči
09:11 Ispovesti "Je li ga i dojila i na venčanju?": Kad je ugledala svekrvu znala je da će uskoro razvod, "uništila mi je svadbu, ali neće život"
11:40 Porodica Najbolje godine za ulazak u brak: Psihoterapeut kaže da se ljudi u ovom slučaju najređe razvode
20:59 Porodica „Kako možeš da se udaš za njega ako mu ne veruješ?“ Devojka napisala vereniku pravila za momačko veče, ljudi zaprepašćeni
18:36 Porodica Ovo se godinama prepričava: Svekar je mladi na svadbi ponudio novac da ostavi njegovog sina!
14:20 Ispovesti Horor kakav se ne pamti na svadbi: Od početka sve krenulo nizbrdo, mladoženja uhvatio mladu sa stricem, ali to nije najgore
18:19 Porodica Svatovi su bili baš velikodušni: Mladenci dobili vilu od 600 kvadrata, a kad čujete koliko su platili mladu, zavrteće vam se u glavi!
16:44 Ispovesti Mladina kuma otkrila groznu tajnu: „Ne znam da li da joj kažem, ne bih htela da se to desi meni“
20:00 Porodica Ovo treba zabraniti: Mladenci obožavaju jedan bizaran trend, ljudi ne mogu da dođu sebi od šoka!
15:22 Ispovesti Pa ovo je hit! Kum u zdravici pričao o mladoženjinim avanturama, goste šokirao detaljima, mladu rasplakao
09:32 Zdravlje Ako primetite ovaj simptom dok ležite, odmah se obratite lekaru: Može ukazivati na ozbiljan problem sa srcem
09:08 Dom i saveti Jedite je svežu i osećaćete se kao novi: Naše bake su ovu biljku u proleće brale po livadama - Vraća snagu i popravlja probavu
08:46 Lepota i Moda Šminka za žene iznad 50 godina: Profesionalna šminkerka Andrea otkriva trikove koji podmlađuju
08:20 Zdravlje Kafa može da vam istopi salo: Ako je pijete na ovaj način, doteraćete liniju bez muke!
07:43 Dom i saveti Možete ih prati milion puta, ni trunku neće izbledeti: Šta treba dodati u veš mašinu da crne farmerke izgledaju kao da su nove?