17:37 Ispovesti Mladoženja izgovorio "DA", pa ponizio i mladu i goste: Od tog momenta je na meti kritika, ali opravdano
18:20 Ispovesti Zbog nepoštovanja dres koda, mlada napala kumu: Ivana je dobila strašne uvrede jer nije obratila pažnju na detalj
21:44 Porodica Kakva bahatost i bezobrazluk: Mlada imala 37 zahteva za svoju deverušu, evo šokantne liste
15:50 Ispovesti Najlepši dan se pretvorio u noćnu moru: Na dan venčanja mlada dobila pismo od mladoženje koje nije bilo namenjeno njoj
20:25 Ispovesti Jednu venčanicu je platila 300, a drugu 500 dinara: Obe su prelepe, svi komentarišu da je izgledala glamurozno kao Megan Markl
10:24 Ispovesti U školi je maltretirao, a ona se udala za njega: "Verujem da je imao dobar razlog da me napada"
18:05 Ispovesti Toliko se zgrozila da je sve podelila na INTERNETU: "Ne mogu da verujem šta je moja sestra poslužila gostima na svadbi"
09:11 Dom i saveti Korisnici TikToka ovome danima raspravljaju: Evo zašto crvena boja nije dozvoljena na venčanju
15:10 Ispovesti Dok je hvatala bidermajer, njen dečko je napravio SCENU: "Ovaj potez je SRAMOTAN i nimalo nije smešno"
08:52 Ispovesti "Da sam bila na ovom venčanju otišla bih da kupim hamburger": Mlada pokazala jelovnik, a Srbi počeli da se krste
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale