12:40 Porodica Marijana se pojavila na venčanju bivšeg muža: O poklonu koji im je dala danas priča cela Srbija
14:40 Ispovesti Ostali smo gladni i promrzli: Skandal na venčanju poznatog para, "užas, otišao bih kući sve sa poklonom"
11:25 Zdravlje Svadba joj se pretvorila u noćnu moru: Nameštala brus, pa napipala kvržicu, naslutila da se radi o opakoj bolesti
11:43 Ispovesti Kako se usuđuješ? Mlada ima sramnu molbu za svadbeni poklon, žestoko je isprozivali zbog ove pozivnice
16:35 Ispovesti Rođena sestra me mrzi: Otkrila sam njenu tajnu, naši roditelji zato sada ne pričaju sa njom, jesam li pogrešila?
14:35 Ispovesti „Ja ne bih ni otišla!“: Mladenci gostima poslali 15 pravila ponašanja na svadbi, ljudi zapanjeni šta sve traže!
16:10 Ispovesti Odlučila da je tata ne prati do oltara na venčanju: "Povredila sam ga, ali nije zaslužio tu čast"
14:35 Ispovesti "Nisam pošla za njega zbog penzije": Punih mu je 90, a oženio 23 godine mlađu, penzioner bio sa 600 žena, ovo mu je 5. brak
08:34 Lepota i Moda Idete na svadbu, a ne znate šta da obučete? Izabrali smo tri top kombinacije u kojima ćete sigurno biti primećeni
18:35 Porodica Pazite koga zovete na svadbu: Pevačica koja 20 godina peva na veseljima otkrila ko najčešće napravi skandal
12:24 Poznati O venčanici lepe Nade se danima priča: Svi su je bez daha gledali, htela je da liči na poznatu princezu, a svadba je bila kao iz bajke!
19:40 Porodica Da li je ovo najkraći brak ikada? Mlada je tražila razvod 5 minuta posle venčanja, jer je mladoženja ovo uradio
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale