12:34 Porodica Marina je Vladimiru bila maćeha, a onda je s njim i zatrudnela: Dobili su i drugo dete, a ovako je počela njihova priča
17:50 Porodica Snimak svadbe postao hit na internetu! Mladina najveća noćna mora se ostvarila, a njen izliv besa izazvao je burnu rapravu
14:25 Ispovesti "Neću da preživljavam i propadam kao moja majka": Milena se udaje za 40 godina starijeg muškarca, "mnoge žene razmišljaju kao ja, ali nemaju sreće"
09:38 Ispovesti Sestre došle na venčanje njihovog brata, pa se opasno izblamirale: Htele da "propadnu u zemlju", svi su ih popreko gledali
19:50 Ispovesti Kumovi zasenili mladence na svadbi: Gosti zinuli od čuda kad su videli kako se ponašaju, ti ljudi ne znaju šta je sramota!
16:44 Porodica Psiholog savetuje: Ako ne želite da se brzo razvedete, pre ulaska u brak odgovorite na ova 3 pitanja
15:31 Ispovesti Na Tamarino venčanje "upao" nepozvan gost: Mladenci davali zavete, a onda je bizaran trenutak prekinuo ceremoniju
16:35 Ispovesti Muž joj je nestao mesec dana posle venčanja: Ceo život bila mu verna, a tek posle 68 godina saznala je pravu istinu
12:24 Ispovesti Ni krivu ni dužnu je oterali sa svadbe: Došla čak iz inostranstva na venčanje, a onda je usledio haos epskih razmera
13:15 Ispovesti Mirjana je doživela tragediju na svadbi: To je trebalo da bude najlepši dan u njenom životu, a pretvorio se u pakao
20:31 Ispovesti Napravio sam ključnu grešku na venčanju svoje ćerke: Taman smo krenuli ka oltaru, a onda sam shvatio šta sam zaboravio
16:00 Ispovesti Otišla sam na svadbu bivšeg dečka i nastao je haos! Mlada i njena familija su me najstrašnije maltretirali
22:07 Horoskop Brdo para stiže za 1 znak horoskopa: Taj srećnik će u julu dobiti veliki novac, povišicu plate ili bolje plaćen posao!
21:42 Lepota i Moda Zaboravite skupe kreme za lice: Žene se kunu u ovu namirnicu, kažu ima moć da ublaži bore i uspori starenje!
21:17 Dom i saveti Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi
20:51 Dom i saveti Kako prepoznati zrelu lubenicu? Jedan znak garantuje da ćete kupiti slatku kao šećer, i bez probanja!
20:25 Ispovesti „Rekao je da ide s prijateljima, a ja sam pozvala restoran“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera s ljubavnicom
20:00 Zdravlje Ko ne sme da jede sardine? Ako imate neku od ove 3 bolesti, izbegavajte ih u širokom luku!