14:10 Ispovesti “Da je moj muž ovo učinio na našem venčanju, ne bi imao ženu": Potez mladoženje izazvao zgražavanje gostiju
16:05 Ispovesti Velika tuga: Počelo je kao najlepši dan u njenom životu, a onda je ostala udovica samo sat vremena posle venčanja
18:28 Porodica Da li je to pravi trenutak? „Sin mi se ženi i želim na svadbu da povedem novu devojku, ali se plašim da bivša žena ne napravi skandal“
12:04 Ispovesti Kum na aparatima, ne zna šta da radi: Mladoženja mu zabio nož u leđa tik pred venčanje, razmišlja da odbije kumstvo!
14:28 Porodica Kratko, ali nije bilo slatko: Ona je posle samo tri minuta braka zatražila razvod zbog jedne mladoženjine rečenice
16:17 Ispovesti Pobegla sa vlastitog venčanja jer je porodica osramotila: Uništili su mi sreću, a molila sam ih da to ne rade
14:58 Poznati Sara Džesika Parker je poznata kao modna ikona: Na svom venčanju se nije "proslavila", to je njen najveći kiks
18:14 Poznati Ona je osvojila srce najpoželjnijeg dase na svetu: Evo ko je Alba Baptista sa kojom se oženio Kris Evans
14:27 Poznati Otkazao nastup da bi se pojavio na njihovoj svadbi! Poznati pevač ulepšao venčanje još jednog bračnog para
14:18 Poznati Kanje Vest nastavlja da niže skandale: Upao bos na venčanje nepoznatog para, snimak zapalio društvene mreže
09:45 Porodica "Pogledajte šta mi je ta zla žena uradila": Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja napravila pakao
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale