18:49 Ispovesti Odbila sam verenički prsten momka koji me je voleo najviše na svetu: Kada čujete razlog, shvatićete i zašto
14:47 Ispovesti ,,Izvini što sam siromašna": Drugarica tražila da potrošim bezobraznu sumu za njeno venčanje, odbila sam, a ona je uradila ovo
21:01 Ispovesti Moja snaja je pobegla iz pakla: Sve je počelo kada mi je njenom venčanju uradila ovo, a sada ću joj vratiti istom merom na mom
11:04 Ispovesti Sestra me nije pozvala na večanje: I vi ćete sigurno zaplakati kada budete čuli zašto je to uradila
18:01 Ispovesti "Hoću da se udam na miru, bez familije": Mlada ne želi svoju porodicu na venčanju, kaže da zbog ovoga ne može da ih podnese
15:53 Porodica Cela Srbija plače sa mladom: "Od dede sam na svadbi dobila koverat, kada sam ga otvorila, reka suza mi je potekla niz obraze"
13:18 Poznati Ko je Sančezovoj birao venčanicu, koji grad u Evropi su "okupirali"? Džef Bezos ne žali ni jednog dolara, celo bogatstvo ulaže za venčanje veka, jednu noć za goste plaća previše
17:02 Porodica Matičari još na venčanju znaju koji će se par razvesti: Ovo su znaci, sve stavili na papir, "retko uspeva brak kada se lekarka uda za vozača"
16:14 Ispovesti Mlada zapanjila goste: Saopštila stroga pravila koja moraju svi da poštuju, ljudi se uvredili i odbili da dođu!
20:52 Ispovesti Sumanuti zahtevi jedne mlade šokirali ljude na internetu: Ovakvu listu želja do sada niste videli!
11:32 Ispovesti Mladoženja šokirao mladu komentarom: Bio je toliko okrutan da je ona odmah otkazala venčanje, evo šta je rekao
11:00 Ispovesti Kad je ugledala svekrvu na svadbi, znala je da će uskoro razvod: "Uništila mi je venčanje, ali neće život"
22:07 Horoskop Brdo para stiže za 1 znak horoskopa: Taj srećnik će u julu dobiti veliki novac, povišicu plate ili bolje plaćen posao!
21:42 Lepota i Moda Zaboravite skupe kreme za lice: Žene se kunu u ovu namirnicu, kažu ima moć da ublaži bore i uspori starenje!
21:17 Dom i saveti Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi
20:51 Dom i saveti Kako prepoznati zrelu lubenicu? Jedan znak garantuje da ćete kupiti slatku kao šećer, i bez probanja!
20:25 Ispovesti „Rekao je da ide s prijateljima, a ja sam pozvala restoran“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera s ljubavnicom
20:00 Zdravlje Ko ne sme da jede sardine? Ako imate neku od ove 3 bolesti, izbegavajte ih u širokom luku!