Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : venčanje

žena
13:22 Ispovesti

„Tik pred svadbu sam saznala da me vara“: Devojka mu se brutalno osvetila, žene su oduševljene!

psihopata
16:40 Ispovesti

Vračara joj rekla da se ne udaje: Ana je nije poslušala, odmah posle svadbe kad je sve krenulo, setila se njene jezive rečenice

mlada
14:32 Ispovesti

Pismo koje je rasplakalo celu Srbiju: Mlada je na svadbi otvorila dedin koverat i srce joj je prepuklo

svadba
17:30 Ispovesti

Danima se priča o ovoj svadbi: Mladenci gostima sve naplatili, oni mislili da je skrivena kamera!

venčanje
13:01 Porodica

„Svekrva mi je izgledala kao da je ona mlada“: Kad sam videla šta je obukla za našu svadbu, samo što nisam pala u nesvest!

mlada
13:59 Ispovesti

Bolje da ne dođeš na svadbu: Trebalo je da joj budem kuma, ali se predomislila pred venčanje, razlog me šokirao!

ivanka tramp
13:21 Poznati

Ivanka Tramp šokirala potezom u Veneciji: Objavila fotografiju koju nikako nije smela

venčanje
10:45 Porodica

Mladoženja srušio tradiciju: Uzeo ženino prezime - rodbina na ivici nervnog sloma, "kako ćemo objasniti komšijama?“

žena
20:00 Porodica

Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog

svadba
14:04 Porodica

Ovo može samo u Srbiji! Mladoženja Uroš postao hit na internetu, ljudi ne veruju kako je ukrao mladu!

mlada
17:59 Ispovesti

Mladi se tradicija obila o glavu: Kada su isekli tortu usledio je pravi horor, a posle nekoliko meseci nešto još gore

Shutterstock
18:30 Ispovesti

Fotograf nam je uništio venčanje: Došao je na posao, krenuo da slika, a nije ni shvatio da nešto ne ,,štima"

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 30 31
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

božićni kaktus
15:55 Dom i saveti

Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka

domaće krofne
12:36 Dom i saveti

Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!

spavaća soba
11:35 Dom i saveti

Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite

kiflice bez kvasca
19:53 Dom i saveti

Kiflice bez kvasca: Najmekše testo ikada dobija se za svega 15 minuta, evo i kako

zaprška
16:50 Dom i saveti

Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana

watch-icon

Preporučujemo

kafa
17:30 Zdravlje

Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi

Emma McIntyre / Getty images / Profimedia
17:03 Poznati

,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno

Kajli Džener
16:40 Poznati

Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!

Ričard Gir
16:23 Poznati

Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!

božićni kaktus
15:55 Dom i saveti

Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka

sardine
15:28 Zdravlje

Najzdravija riba iz konzerve: Odlična za mozak - jedite je bar 2 puta nedeljno

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.