18:19 Porodica Svatovi su bili baš velikodušni: Mladenci dobili vilu od 600 kvadrata, a kad čujete koliko su platili mladu, zavrteće vam se u glavi!
16:44 Ispovesti Mladina kuma otkrila groznu tajnu: „Ne znam da li da joj kažem, ne bih htela da se to desi meni“
20:00 Porodica Ovo treba zabraniti: Mladenci obožavaju jedan bizaran trend, ljudi ne mogu da dođu sebi od šoka!
15:22 Ispovesti Pa ovo je hit! Kum u zdravici pričao o mladoženjinim avanturama, goste šokirao detaljima, mladu rasplakao
13:30 Poznati I on se oženio: Glumac iz popularne serije stao na ludi kamen, ni mećava mu čak nije smetala!
17:15 Ispovesti Ovakvo venčanje niste videli: Nema kolone automobila, ni sirena, a svi svatovi jure mladu!
14:50 Porodica Svadba je trajala 10 dana: Lepotica sa Balkana se udala za najzgodnijeg princa, a venčanje je bilo kao iz bajke!
12:05 Porodica Svadba se pretvorila u pakao: Mladoženja otkazao venčanje pred svatovima, mlada pala u nesvest, a ovo je razlog!
23:06 Ispovesti Pobegla je i udala se za čoveka kojeg je poznavala 13 dana: "Ne bih to nikome preporučila"
14:02 Ispovesti Devojačko veče proticalo u najboljem redu, ali usledio je preokret: Mlada je odlučila da drugaricu ne zove na svadbu iz bizarnog razloga
18:34 Porodica Baka Julija je celu ušteđevinu dala na unukino venčanje: Evo kako joj je vratila i slomila srce zauvek
17:05 Poznati "Nisam ni znala da će se to odigrati tog dana": Selma Hajek otkrila da se udala na nagovor porodice, imala je strah od braka
22:07 Horoskop Brdo para stiže za 1 znak horoskopa: Taj srećnik će u julu dobiti veliki novac, povišicu plate ili bolje plaćen posao!
21:42 Lepota i Moda Zaboravite skupe kreme za lice: Žene se kunu u ovu namirnicu, kažu ima moć da ublaži bore i uspori starenje!
21:17 Dom i saveti Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi
20:51 Dom i saveti Kako prepoznati zrelu lubenicu? Jedan znak garantuje da ćete kupiti slatku kao šećer, i bez probanja!
20:25 Ispovesti „Rekao je da ide s prijateljima, a ja sam pozvala restoran“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera s ljubavnicom
20:00 Zdravlje Ko ne sme da jede sardine? Ako imate neku od ove 3 bolesti, izbegavajte ih u širokom luku!