21:03 Ispovesti Niko se tome nije nadao: Mladoženja je čuvao tajnu godinu dana, a onda je sve ispričao na venčanju, pa šokirao i mladu i njene roditelje
16:26 Ispovesti Mlada se rasplakala se na venčanju: Otac joj priredio nešto što će zauvek pamtiti, emotivni snimak zapalio društvene mreže
09:58 Porodica Marijanin muž umro 3 dana nakon venčanja: Medeni mesec se završio tragedijom, porodica ne veruje
14:10 Ispovesti “Da je moj muž ovo učinio na našem venčanju, ne bi imao ženu": Potez mladoženje izazvao zgražavanje gostiju
16:05 Ispovesti Velika tuga: Počelo je kao najlepši dan u njenom životu, a onda je ostala udovica samo sat vremena posle venčanja
18:28 Porodica Da li je to pravi trenutak? „Sin mi se ženi i želim na svadbu da povedem novu devojku, ali se plašim da bivša žena ne napravi skandal“
12:04 Ispovesti Kum na aparatima, ne zna šta da radi: Mladoženja mu zabio nož u leđa tik pred venčanje, razmišlja da odbije kumstvo!
14:28 Porodica Kratko, ali nije bilo slatko: Ona je posle samo tri minuta braka zatražila razvod zbog jedne mladoženjine rečenice
16:17 Ispovesti Pobegla sa vlastitog venčanja jer je porodica osramotila: Uništili su mi sreću, a molila sam ih da to ne rade
14:58 Poznati Sara Džesika Parker je poznata kao modna ikona: Na svom venčanju se nije "proslavila", to je njen najveći kiks
09:32 Zdravlje Ako primetite ovaj simptom dok ležite, odmah se obratite lekaru: Može ukazivati na ozbiljan problem sa srcem
09:08 Dom i saveti Jedite je svežu i osećaćete se kao novi: Naše bake su ovu biljku u proleće brale po livadama - Vraća snagu i popravlja probavu
08:46 Lepota i Moda Šminka za žene iznad 50 godina: Profesionalna šminkerka Andrea otkriva trikove koji podmlađuju
08:20 Zdravlje Kafa može da vam istopi salo: Ako je pijete na ovaj način, doteraćete liniju bez muke!
07:43 Dom i saveti Možete ih prati milion puta, ni trunku neće izbledeti: Šta treba dodati u veš mašinu da crne farmerke izgledaju kao da su nove?