"Da li se udaje mama ili ćerka?": Svi su zinuli kad su videli mladinu majku, a njena haljina posvađala ljude na internetu

Tatjana Badarević Vesti 23.10.2024 09:40 0

Frizerka Veronika je podelila snimak majke koja ponosno pozira u maslinastozelenoj haljini bez bretela

mladina mama

Printscreen/TikTok

Majka jedne mlade izazvala je brojne kontroverze na internetu zbog glamurozne haljine koju je odlučila da nosi na ćerkinom venčanju. Ova majka je izabrala nešto odvažniji i svečaniji model, koji na njoj prekrasno izgleda, ali čini se kako time nije oduševila javnost.

Frizerka Veronika podelila je snimak majke koja ponosno pozira u maslinastozelenoj haljini bez bretela, s dubokim prorezom do bedra, te dekolteom. "Ova mladina majka je prava bomba", napisala je uz video koji je podelila na TikToku. Za frizuru koja se savršeno uklopila u majčin stil odgovoran je frizerkin kolega, stilista iz Sidneja.

 

 

No na snimku je usledila neočekivana lavina komentara. I dok je većina ipak pohvalila izgled majke, dosta njih ju je iskritikovalo jer smatraju da je svojim izgledom zasenila mladu.

"Lepo, ali danas je mladin dan, a ne tvoj", neki su od komentara. "Majčina haljina odvratiće pažnju s mlade. Oprostite, ali to je moje mišljenje", dodali su drugi.

No, bilo je, naravno, i onih koji su pohvalili majku zbog toga kako izgleda.

"Ovo je jedna od najlepših haljina na majkama koju sam videla. Izgleda predivno", "kada se moja kći bude udavala, i ja želim da izgledam ovako lepo", "mislim da nisam videla ništa lepše od mladine majke", nižu se i pozitivne reakcije.

 

@vdhair Replying to @Yvonne Linan our beautiful bride Larissa 🤍 #fyp #foryou #bride #wedding ♬ Pretty (Sped Up) - MEYY

 

Komentatori su onda tražili da vide i mladu i njenu haljinu, a taj video ih je tek ostavio bez daha. Pokazalo se kako majčina haljina nije nimalo neprikladna. Mlada je izgledala poput princeze.

"Prekrasna je, kao i njena haljina", "prelepa si, baš kao i majka", "Sviđa mi se i tvoja haljina i ona od tvoje majke, obe su vrlo otmene", zaključili su u komentarima.

Bonus video:

 

@najzena.rs Koje su to tri osobine koje su vaše ćerke nasledile od vas? #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #jk #karleuša ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading