14:28 Porodica Kratko, ali nije bilo slatko: Ona je posle samo tri minuta braka zatražila razvod zbog jedne mladoženjine rečenice
16:17 Ispovesti Pobegla sa vlastitog venčanja jer je porodica osramotila: Uništili su mi sreću, a molila sam ih da to ne rade
14:58 Poznati Sara Džesika Parker je poznata kao modna ikona: Na svom venčanju se nije "proslavila", to je njen najveći kiks
18:14 Poznati Ona je osvojila srce najpoželjnijeg dase na svetu: Evo ko je Alba Baptista sa kojom se oženio Kris Evans
14:27 Poznati Otkazao nastup da bi se pojavio na njihovoj svadbi! Poznati pevač ulepšao venčanje još jednog bračnog para
14:18 Poznati Kanje Vest nastavlja da niže skandale: Upao bos na venčanje nepoznatog para, snimak zapalio društvene mreže
09:45 Porodica "Pogledajte šta mi je ta zla žena uradila": Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja napravila pakao
06:54 Ispovesti Neukusno, nekulturno, bezobrazno: Pokazala haljinu koju je nosila na venčanju, ali mnogi je osudili
16:04 Ispovesti Žena (70) se izlečila od opake bolesti, stala na ludi kamen: Do oltara je ispratili ljudi koji su joj spasili život
13:45 Ispovesti UMALO SE NISAM UDALA ZA STARCA Na dan venčanja ostavila 40 godina starijeg milionera, javno objavila rakid, a objašnjenje je urnebesno
15:39 Horoskop Dan kada ste se venčali otkriva koliko će brak da traje: Kod četvorki strast nestaje, devetke može da uništi prevara
08:32 Ispovesti Jetrva je ukrala ime našeg deteta: Smislili smo genijalan plan da rešimo problem, ali onda je dever umešao prste
08:02 Horoskop Od danas je Venera u Blizancima i sve će biti lepše: Nije vreme za teške razgovore, već za ljubav i smeh
07:45 Dom i saveti Nastupa iznenada i bez upozorenja: Ovo je uzrok smrti Majkla Medsena, pronađen mrtav u svom stanu
22:07 Horoskop Brdo para stiže za 1 znak horoskopa: Taj srećnik će u julu dobiti veliki novac, povišicu plate ili bolje plaćen posao!
21:42 Lepota i Moda Zaboravite skupe kreme za lice: Žene se kunu u ovu namirnicu, kažu ima moć da ublaži bore i uspori starenje!
21:17 Dom i saveti Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi